Başkan Özyiğit Toros Üni Tv'ye Konuk Oldu

25.11.2020 - 15:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Özyiğit Toros Üni Tv'ye Konuk Oldu

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Toros Üni Tv'de Prof. Dr. Ahmet Özer ile Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Yayın öncesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın ile de bir süre sohbet eden Özyiğit, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Toros çatısı altında böylesine kapsamlı bir kanalın kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyiğit, bu kanalın kentimize ve Yenişehir'imize hayırlı olmasını diliyorum dedi. ÖZYİĞİT: “EĞİTİM KALİTESİ DÜŞTÜKÇE, ŞİDDET ARTIYOR”  “25 Kasım önemli bir gün, Kadına Şiddetle Mücadele Günü dünyada kutlanıyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesi, özellikle son yıllarda kadına şiddetin arttığı kadın cinayetlerinin çok arttığı bir süreci yaşıyoruz. Dolayısıyla bunun kökeninde eğitim var, eğitim kalitesi düştükçe, ekonomik yaşam zorlaştıkça şiddet artıyor. Bu sebeple kadına şiddeti kınıyoruz ve kadına şiddete dur diyoruz” şeklinde konuştu. ÖZYİĞİT: “TARIMSAL KALKINMA KOOPARATİFİ KURDUK”  “Kooperatifçilikte şu anda Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifini kurduk. 3 ürünü markalaştırdık. Bunlar; Karaacılı Nar Ekşisi, Çavak Portakal Reçeli ve Değirmençay Zeytinyağıdır. Bu 3 ürünü biz hazırladık, piyasaya sunacağız” dedi. ÖZYİĞİT: “YENİŞEHİR AKADEMİYİ HİZMETE SUNDUK”  “0-3 yaş erken çocukluk eğitimi anne-babaya verilen bir eğitim. Anne-baba eğitim eksiliği hepimizin ortak bir sorunu. Bir çocuğa nasıl bakacağınızı, nasıl davranacağınızı, ne yedirip ne içireceğinizi büyüklerinizden öğreniyorsunuz, bu büyük bir eksiklik. Hâlbuki çocuğun 0-5 yaş arasında zihinsel gelişimi gerçekleşiyor. Bu eğitimle ilgili her alanda faaliyet gösteren bir yer olan Yenişehir Akademi’yi kurduk” şeklinde konuştu. Yaklaşık bir buçuk saat süren canlı yayının sonunda Özyiğit teşekkür ederek Toros Üni Tv'ye yayın hayatında başarılar diledi.
Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit “Toros Üni Tv'de Prof. Dr. Ahmet Özer ile Gündem” programının canlı yayın konuğu oldu.

Yayın öncesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın ve Genel Sekreter S. Reşit Aşkın ile de bir süre sohbet eden Özyiğit, misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Toros çatısı altında böylesine kapsamlı bir kanalın kurulmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyiğit, bu kanalın kentimize ve Yenişehir'imize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

ÖZYİĞİT: “EĞİTİM KALİTESİ DÜŞTÜKÇE, ŞİDDET ARTIYOR”

 “25 Kasım önemli bir gün, Kadına Şiddetle Mücadele Günü dünyada kutlanıyor. Ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesi, özellikle son yıllarda kadına şiddetin arttığı kadın cinayetlerinin çok arttığı bir süreci yaşıyoruz. Dolayısıyla bunun kökeninde eğitim var, eğitim kalitesi düştükçe, ekonomik yaşam zorlaştıkça şiddet artıyor. Bu sebeple kadına şiddeti kınıyoruz ve kadına şiddete dur diyoruz” şeklinde konuştu.

ÖZYİĞİT: “TARIMSAL KALKINMA KOOPARATİFİ KURDUK”

 “Kooperatifçilikte şu anda Yenişehir Tarımsal Kalkınma Kooperatifini kurduk. 3 ürünü markalaştırdık. Bunlar; Karaacılı Nar Ekşisi, Çavak Portakal Reçeli ve Değirmençay Zeytinyağıdır. Bu 3 ürünü biz hazırladık, piyasaya sunacağız” dedi.

ÖZYİĞİT: “YENİŞEHİR AKADEMİYİ HİZMETE SUNDUK”

 “0-3 yaş erken çocukluk eğitimi anne-babaya verilen bir eğitim. Anne-baba eğitim eksiliği hepimizin ortak bir sorunu. Bir çocuğa nasıl bakacağınızı, nasıl davranacağınızı, ne yedirip ne içireceğinizi büyüklerinizden öğreniyorsunuz, bu büyük bir eksiklik. Hâlbuki çocuğun 0-5 yaş arasında zihinsel gelişimi gerçekleşiyor. Bu eğitimle ilgili her alanda faaliyet gösteren bir yer olan Yenişehir Akademi’yi kurduk” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren canlı yayının sonunda Özyiğit teşekkür ederek Toros Üni Tv'ye yayın hayatında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.