Başkan Seçer’den Anneler Günü Mesajı

11.05.2019 - 22:04, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den Anneler Günü Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer mesajına şu ifadelere yer verdi; “Toprak ana dedik, bolluğu, bereketi, üretmeyi anlatırken. Doğa ana dedik, kışın ayazını, fırtınanın yıkışını, baharın ardından umudun gelişini, güneşin ardından kalplerin gülüşünü dillendirirken. Anadolu dedik, kardeşliği, birlikte yaşamayı, hoşgörüyle biz olmayı anlatırken. Her gecenin bir sabahı, her gidişin bir varışı olduğunu öğrendik onlardan. Düştüğümüzde yeniden kalkmayı, birbirimizin yaralarını sarmayı, bir lokma ekmeği, bir yudum suyu adilce paylaşmanın ne büyük erdem olduğunu öğrendik annelerimizden. Bir ulusun kaderini değiştiren Komutanı, insanlık tarihine damga vuran bilim insanlarını, üzerinden yüzyıllar geçse de felsefeleriyle gönül gözümüzü aydınlatan nice düşünürleri yetiştiren siz değerli annelerimiz; emekleriniz, hakkınız ödenmez. Bu memlekete, ülkemize ve insanlığa büyük katkılar sunacak nesilleri yetiştirecek siz değerli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bir gün değil her gün sizleri anmak dileğiyle…”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer mesajına şu ifadelere yer verdi;

“Toprak ana dedik, bolluğu, bereketi, üretmeyi anlatırken. Doğa ana dedik, kışın ayazını, fırtınanın yıkışını, baharın ardından umudun gelişini, güneşin ardından kalplerin gülüşünü dillendirirken. Anadolu dedik, kardeşliği, birlikte yaşamayı, hoşgörüyle biz olmayı anlatırken.

Her gecenin bir sabahı, her gidişin bir varışı olduğunu öğrendik onlardan. Düştüğümüzde yeniden kalkmayı, birbirimizin yaralarını sarmayı, bir lokma ekmeği, bir yudum suyu adilce paylaşmanın ne büyük erdem olduğunu öğrendik annelerimizden.

Bir ulusun kaderini değiştiren Komutanı, insanlık tarihine damga vuran bilim insanlarını, üzerinden yüzyıllar geçse de felsefeleriyle gönül gözümüzü aydınlatan nice düşünürleri yetiştiren siz değerli annelerimiz; emekleriniz, hakkınız ödenmez. Bu memlekete, ülkemize ve insanlığa büyük katkılar sunacak nesilleri yetiştirecek siz değerli annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Bir gün değil her gün sizleri anmak dileğiyle…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.