Başkan Seçer’den Kahraman Şoföre Teşekkür

27.11.2019 - 12:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’den Kahraman Şoföre Teşekkür

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde kullandığı otobüste kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Faruk Özcan’ı kalp masajı ile hayata döndürüp, bir kahramanlık hikâyesine imza atan şoför Aziz Oğuz’u makamında ağırlayarak, gösterdiği insanlık örneği için teşekkürlerini iletti.

Oğuz’un yaptığı davranışın sorumluluk sahibi her vatandaşın yapması gereken bir durum olduğunu dile getiren Seçer, “Güzel bir iş yaptın gerçekten. Sorumluluk sahibi bir çalışanımızın yapacağını yaptın. Sana teşekkür ediyorum. Bir hayat kurtardın. Bu çok değerli, çok kutsal bir şey. Seni tüm personel adına kutluyorum” dedi.   Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak görev yapan Aziz Oğuz, geçtiğimiz günlerde bir kahramanlık hikâyesine imza atmıştı. Kullandığı otobüste kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Faruk Özcan’a müdahale edip, kalp masajı uygulayan Oğuz, otobüsü yolcularla birlikte hastaneye kadar götürmüş ve Özcan’ın hayatını kurtarmıştı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aziz Oğuz’u makamında ağırlayarak, gösterdiği insanlık örneği için teşekkürlerini iletti.   Seçer: “Bir hayat kurtardın, bu çok değerli ve kutsal bir şey” Gerçekleştirilen ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok ile Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu da yer aldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Oğuz’a vatandaşlar adına da teşekkür ederek, bu davranışın diğer personellere de örnek teşkil etmesini diledi. Seçer, “Güzel bir iş yaptın gerçekten. Sorumluluk sahibi bir çalışanımızın yapacağını yaptın. Sana teşekkür ediyorum. Bir hayat kurtardın. Bu çok değerli, çok kutsal bir şey. Vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Seni tüm personel adına kutluyorum. İnşallah bu da bir sorumluluk vesilesi olur. Vatandaşlarımıza yapacağınız bu yardımlar diğer personel de iyi bir örnek teşkil eder. Onlar da en azından sizden feyz almış olur” dedi.   Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nde otobüs şoförü olarak görev yapan Aziz Oğuz ise “İnsanlık görevimizi yaptık. Belediyemizin vermiş olduğu sağlık eğitimlerinden çok güzel yararlandım. Bunları o anda başımıza gelen bir olayda vatandaşımıza uyguladım. Hayata döndü. Mutluyum. Sizleri tanıdığım için de ayrıca mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.    Yaşlı hastayı sedyeye kadar kollarında taşıdı Şoför Oğuz’un 29 numaralı Şehir Hastanesi-Üniversite hattına yaptığı sefer sırasında, akşam saatlerinde Güneykent eski Çocuk Hastanesi durağından aldığı yolcu aniden rahatsızlandı. Oğuz, kalp krizi geçirdiğini anladığı Faruk Özcan’a, daha önce Büyükşehir bünyesinde aldığı ilk yardım eğitimlerinden faydalanıp ilk müdahaleyi gerçekleştirerek, kalp masajı yaptı. Otobüsü şehir hastanesine süren Oğuz, yaşlı hastayı sedyeye kadar kollarında taşıdı ve sergilediği örnek davranışla Faruk Özcan’ın hayatını kurtardı. Şoför Aziz Oğuz’un ilk yardımı ve hastaneye zamanında yetiştirmesi ile hayata yeniden tutunan Özcan, tedavisi yapıldıktan sonra Şoför Özcan’ın yanına kadar giderek teşekkürler etti.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak görev yapan ve geçtiğimiz günlerde kullandığı otobüste kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Faruk Özcan’ı kalp masajı ile hayata döndürüp, bir kahramanlık hikâyesine imza atan şoför Aziz Oğuz’u makamında ağırlayarak, gösterdiği insanlık örneği için teşekkürlerini iletti.

Oğuz’un yaptığı davranışın sorumluluk sahibi her vatandaşın yapması gereken bir durum olduğunu dile getiren Seçer, “Güzel bir iş yaptın gerçekten. Sorumluluk sahibi bir çalışanımızın yapacağını yaptın. Sana teşekkür ediyorum. Bir hayat kurtardın. Bu çok değerli, çok kutsal bir şey. Seni tüm personel adına kutluyorum” dedi.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde otobüs şoförü olarak görev yapan Aziz Oğuz, geçtiğimiz günlerde bir kahramanlık hikâyesine imza atmıştı. Kullandığı otobüste kalp krizi geçiren 63 yaşındaki Faruk Özcan’a müdahale edip, kalp masajı uygulayan Oğuz, otobüsü yolcularla birlikte hastaneye kadar götürmüş ve Özcan’ın hayatını kurtarmıştı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Aziz Oğuz’u makamında ağırlayarak, gösterdiği insanlık örneği için teşekkürlerini iletti.

 

Seçer: “Bir hayat kurtardın, bu çok değerli ve kutsal bir şey”

Gerçekleştirilen ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Olcay Tok ile Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu da yer aldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Oğuz’a vatandaşlar adına da teşekkür ederek, bu davranışın diğer personellere de örnek teşkil etmesini diledi. Seçer, “Güzel bir iş yaptın gerçekten. Sorumluluk sahibi bir çalışanımızın yapacağını yaptın. Sana teşekkür ediyorum. Bir hayat kurtardın. Bu çok değerli, çok kutsal bir şey. Vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Seni tüm personel adına kutluyorum. İnşallah bu da bir sorumluluk vesilesi olur. Vatandaşlarımıza yapacağınız bu yardımlar diğer personel de iyi bir örnek teşkil eder. Onlar da en azından sizden feyz almış olur” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü’nde otobüs şoförü olarak görev yapan Aziz Oğuz ise “İnsanlık görevimizi yaptık. Belediyemizin vermiş olduğu sağlık eğitimlerinden çok güzel yararlandım. Bunları o anda başımıza gelen bir olayda vatandaşımıza uyguladım. Hayata döndü. Mutluyum. Sizleri tanıdığım için de ayrıca mutluyum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Yaşlı hastayı sedyeye kadar kollarında taşıdı

Şoför Oğuz’un 29 numaralı Şehir Hastanesi-Üniversite hattına yaptığı sefer sırasında, akşam saatlerinde Güneykent eski Çocuk Hastanesi durağından aldığı yolcu aniden rahatsızlandı. Oğuz, kalp krizi geçirdiğini anladığı Faruk Özcan’a, daha önce Büyükşehir bünyesinde aldığı ilk yardım eğitimlerinden faydalanıp ilk müdahaleyi gerçekleştirerek, kalp masajı yaptı. Otobüsü şehir hastanesine süren Oğuz, yaşlı hastayı sedyeye kadar kollarında taşıdı ve sergilediği örnek davranışla Faruk Özcan’ın hayatını kurtardı. Şoför Aziz Oğuz’un ilk yardımı ve hastaneye zamanında yetiştirmesi ile hayata yeniden tutunan Özcan, tedavisi yapıldıktan sonra Şoför Özcan’ın yanına kadar giderek teşekkürler etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.