Başkan Seçer, Güneş Mahallesi'nde esnafla ve halkla buluştu

20.06.2020 - 09:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer, Güneş Mahallesi'nde esnafla ve halkla buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda bir saha gezisi gerçekleştirdi. Başkan Seçer’i pazar yerinde gören vatandaşlar ve çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Seçer, hemşehrileri ile sohbet edip, hal hatır sordu, kahvelerini içti.

Başkan Seçer, gezi sırasında miniklerle de sohbet ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin “Süt Senin Gurur Mersin”in projesi kapsamında, eğitim-öğretim döneminin başlangıcıyla birlikte süt dağıtımının devam edeceğini de duyurdu.   Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, vatandaşlar ile bir araya gelip, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda bir saha gezisi gerçekleştiren Başkan Seçer’i pazar yerinde gören vatandaşlar ve çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.   Başkan Seçer’e saha gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve bürokratları, meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Pazarcı esnafına “Merhaba” diyerek, hayırlı işler dileyen Başkan Seçer, hemşehrileri ile sohbet edip, hal hatır sordu.   Seçer, su faturaları hakkında vatandaşı birinci ağızdan bilgilendirdi Ziyareti sırasında, özellikle su faturaları hakkında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp, halkı bilgilendiren Başkan Seçer, gelen talepleri de tek tek dinledi. Seçer, vatandaşların sorularına yanıt verirken, su faturaları ile ilgili yöneltilen soruları da cevapladı. Seçer, pandemi sürecinde evde kalma sürekliliği dolayısıyla artan su tüketimine işaret etti.   Seçer’den miniklere müjde: Okul sütü projesi devam edecek Başkan Seçer, gezi sırasında miniklerle de sohbet ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin “Süt Senin Gurur Mersin’in” projesi kapsamında, eğitim-öğretim döneminin başlangıcıyla birlikte süt dağıtımının devam edeceğini de duyurdu. Pazarcı esnafı ile birlikte satış tezgahının ardında oturup, acı kahvelerini yudumlayan Seçer, saha gezisini Güneş Mahallesi Muhtarlık Binası önünde mahalle halkı ile bir araya gelip, sohbet ederek sonlandırdı. Saha gezisi esnasında Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarda bulunan vatandaşlara ve esnafa hem bilgilendirici broşür, hem de sağlık paketi dağıtımı yapıldı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda bir saha gezisi gerçekleştirdi. Başkan Seçer’i pazar yerinde gören vatandaşlar ve çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Seçer, hemşehrileri ile sohbet edip, hal hatır sordu, kahvelerini içti.

Başkan Seçer, gezi sırasında miniklerle de sohbet ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin “Süt Senin Gurur Mersin”in projesi kapsamında, eğitim-öğretim döneminin başlangıcıyla birlikte süt dağıtımının devam edeceğini de duyurdu.

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, vatandaşlar ile bir araya gelip, sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. Akdeniz İlçesi Güneş Mahallesi’nde kurulan Cuma Pazarı’nda bir saha gezisi gerçekleştiren Başkan Seçer’i pazar yerinde gören vatandaşlar ve çocuklar bol bol fotoğraf çektirdi.

 

Başkan Seçer’e saha gezisi sırasında Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticileri ve bürokratları, meclis üyeleri, CHP ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. Pazarcı esnafına “Merhaba” diyerek, hayırlı işler dileyen Başkan Seçer, hemşehrileri ile sohbet edip, hal hatır sordu.

 

Seçer, su faturaları hakkında vatandaşı birinci ağızdan bilgilendirdi

Ziyareti sırasında, özellikle su faturaları hakkında vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp, halkı bilgilendiren Başkan Seçer, gelen talepleri de tek tek dinledi. Seçer, vatandaşların sorularına yanıt verirken, su faturaları ile ilgili yöneltilen soruları da cevapladı. Seçer, pandemi sürecinde evde kalma sürekliliği dolayısıyla artan su tüketimine işaret etti.

 

Seçer’den miniklere müjde: Okul sütü projesi devam edecek

Başkan Seçer, gezi sırasında miniklerle de sohbet ederken, Büyükşehir Belediyesi’nin “Süt Senin Gurur Mersin’in” projesi kapsamında, eğitim-öğretim döneminin başlangıcıyla birlikte süt dağıtımının devam edeceğini de duyurdu.

Pazarcı esnafı ile birlikte satış tezgahının ardında oturup, acı kahvelerini yudumlayan Seçer, saha gezisini Güneş Mahallesi Muhtarlık Binası önünde mahalle halkı ile bir araya gelip, sohbet ederek sonlandırdı. Saha gezisi esnasında Büyükşehir Belediyesi tarafından pazarda bulunan vatandaşlara ve esnafa hem bilgilendirici broşür, hem de sağlık paketi dağıtımı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.