Başkan Seçer Huzurkent Sakinleri İle İftarda Buluştu

21.05.2019 - 14:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer Huzurkent Sakinleri İle İftarda Buluştu

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz’in Köselerli Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açtı.

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Akdeniz’in Köselerli Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açtı. Köselerli Mahallesi Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan’ı alkışlarla karşıladı. Orucunu açmak için iftar etkinliğini dolduran vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Seçer, masaları gezerek vatandaşları dinledi, miniklerle şakalaştı ve hal hatır sordu. “Kardeşçe yaşamanın ne kadar güzel olduğunu derinden hissedeceğiz” Köseler mahallesi sakinlerinin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Seçer, İftar öncesi alanı dolduran vatandaşlara seslendi. “Vatandaşlarımızla beraber olmanın, birlik olmanın, huzurlu olmanın, kardeşçe yaşamanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu hep beraber derinden hissedeceğiz” diyen Seçer, Ramazanın getirdiği en önemli özelliklerinin başında insanların kardeşçe bir araya gelerek aynı sofra etrafında buluşması olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Ramazan boyunca iftarlar vesilesi ile dostlar, ahbaplar, komşular bir arada olabiliyor. Her gün olduğu gibi bugün de ekmeğimizi paylaşacağız” şeklinde konuştu. “Gelecek günler bugünkü günlerden daha güzel olsun” Ramazanda var olan kardeşlik ruhunun tüm yıla yansıması dilekleri ile konuşmasını sürdüren Seçer, “İnsanların sadece Ramazan ayı boyunca değil, tüm yıl kardeşçe yaşamalarını temenni ediyorum.  Önümüzdeki günlerde Ramazan Bayramını da idrak edeceğiz. Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Her günümüz bolluk bereketlik içerisinde olsun. Gelecek günler bugünkü günlerden çok daha huzurlu, mutlu ve güzel olsun” ifadelerine yer verdi. Başkan Seçer, Mersin'in dört bir tarafında kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirtirken, tüm vatandaşları birlik beraberlik için kurulan ramazan sofralarına davet etti. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlarla dua eden Seçer ve beraberindekiler, ezanın okunmasının ardından iftar yaptı.
Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz’in Köselerli Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açtı.

Vatandaşlarla iftar sofralarında buluşmaya devam eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Akdeniz’in Köselerli Mahallesi sakinleri ile birlikte iftarını açtı.

Köselerli Mahallesi Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen iftar etkinliğinde Başkan Seçer’e yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan’ı alkışlarla karşıladı. Orucunu açmak için iftar etkinliğini dolduran vatandaşlar ile tek tek selamlaşan Seçer, masaları gezerek vatandaşları dinledi, miniklerle şakalaştı ve hal hatır sordu.

“Kardeşçe yaşamanın ne kadar güzel olduğunu derinden hissedeceğiz”

Köseler mahallesi sakinlerinin bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiği Başkan Seçer, İftar öncesi alanı dolduran vatandaşlara seslendi.

“Vatandaşlarımızla beraber olmanın, birlik olmanın, huzurlu olmanın, kardeşçe yaşamanın ne kadar güzel bir duygu olduğunu hep beraber derinden hissedeceğiz” diyen Seçer, Ramazanın getirdiği en önemli özelliklerinin başında insanların kardeşçe bir araya gelerek aynı sofra etrafında buluşması olduğunu söyleyen Başkan Seçer, “Ramazan boyunca iftarlar vesilesi ile dostlar, ahbaplar, komşular bir arada olabiliyor. Her gün olduğu gibi bugün de ekmeğimizi paylaşacağız” şeklinde konuştu.

“Gelecek günler bugünkü günlerden daha güzel olsun”

Ramazanda var olan kardeşlik ruhunun tüm yıla yansıması dilekleri ile konuşmasını sürdüren Seçer, “İnsanların sadece Ramazan ayı boyunca değil, tüm yıl kardeşçe yaşamalarını temenni ediyorum.  Önümüzdeki günlerde Ramazan Bayramını da idrak edeceğiz. Bayramınızı şimdiden kutluyorum. Her günümüz bolluk bereketlik içerisinde olsun. Gelecek günler bugünkü günlerden çok daha huzurlu, mutlu ve güzel olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Seçer, Mersin'in dört bir tarafında kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirtirken, tüm vatandaşları birlik beraberlik için kurulan ramazan sofralarına davet etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatandaşlarla dua eden Seçer ve beraberindekiler, ezanın okunmasının ardından iftar yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.