Başkan Seçer’in Babalar Günü Mesajı

14.06.2019 - 22:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer’in Babalar Günü Mesajı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer’in mesajı şöyle:  “Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek, ailesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan toplum içinde sevgi ve saygının kurulmasında en büyük rolü üstlenmiş olan babalar; her zaman varlıklarıyla, yaşamımızı zenginleştirmekte ve güzelleştirmektedir. Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz demeden çalışan babalarımızın önemi ve değeri kelimelerle anlatılmaz. Bu nedenle babalarımızın kıymetini sadece bir gün değil her zaman bilmeli, sevgi ve saygımızı hiç eksik etmeden vefa duygumuzu onlara her zaman göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; bitip tükenmek bilmeyen sevgi ve hoşgörüleri ile her zaman yanımızda olan babalarımızın, Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, hayatta olmayan babalarımıza Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer’in mesajı şöyle: 

“Değerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyecek, ailesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan toplum içinde sevgi ve saygının kurulmasında en büyük rolü üstlenmiş olan babalar; her zaman varlıklarıyla, yaşamımızı zenginleştirmekte ve güzelleştirmektedir.

Çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için gece gündüz demeden çalışan babalarımızın önemi ve değeri kelimelerle anlatılmaz.

Bu nedenle babalarımızın kıymetini sadece bir gün değil her zaman bilmeli, sevgi ve saygımızı hiç eksik etmeden vefa duygumuzu onlara her zaman göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bitip tükenmek bilmeyen sevgi ve hoşgörüleri ile her zaman yanımızda olan babalarımızın, Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, hayatta olmayan babalarımıza Allah’tan rahmet diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.