Başkan Seçer 'Muhtarlar Günü'nü Kutladı

18.10.2020 - 11:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer 'Muhtarlar Günü'nü Kutladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Muhtarlar, vatandaşların beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında son derece büyük bir öneme sahiptir.  Vatandaşlarımıza hizmet yolunda muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum. Yerel yönetimdeki en önemli paydaşlarım olan muhtarlarımıza Büyükşehir Belediyemiz’in kapıları daima açıktır. Yine, muhtarlarımızdan gelen istek şikâyet ve önerileri hızlı çözümlemek adına Teksin Mersin İletişim Koordinasyon ve Analiz Merkezi bünyesinde muhtar platformu üzerinden özel ve sıra beklemeden çağrı karşılama hizmeti vermeye başladık. 185 çağrı hattımız, 7 gün 24 saat muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetindedir.  Güzel kentimizde 16 bin kilometrekareye yayılan hizmetlerimizi daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütmek amacıyla muhtarlarımız ile her zaman iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Anamur’dan Tarsus’a 13 ilçemizin 805 mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, kentimizin ve mahallelerimizin gelişimi, değişimi konusunda bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, vefat etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlar, vatandaşların beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında son derece büyük bir öneme sahiptir. 

Vatandaşlarımıza hizmet yolunda muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum.

Yerel yönetimdeki en önemli paydaşlarım olan muhtarlarımıza Büyükşehir Belediyemiz’in kapıları daima açıktır.

Yine, muhtarlarımızdan gelen istek şikâyet ve önerileri hızlı çözümlemek adına Teksin Mersin İletişim Koordinasyon ve Analiz Merkezi bünyesinde muhtar platformu üzerinden özel ve sıra beklemeden çağrı karşılama hizmeti vermeye başladık. 185 çağrı hattımız, 7 gün 24 saat muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetindedir. 

Güzel kentimizde 16 bin kilometrekareye yayılan hizmetlerimizi daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütmek amacıyla muhtarlarımız ile her zaman iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Anamur’dan Tarsus’a 13 ilçemizin 805 mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, kentimizin ve mahallelerimizin gelişimi, değişimi konusunda bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, vefat etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.