Başkan Seçer, 'Türk Polisi, Gayretleriyle Milletimizin Gönlünde Taht Kurmuştur'

09.04.2019 - 16:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Seçer, 'Türk Polisi, Gayretleriyle Milletimizin Gönlünde Taht Kurmuştur'

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü ve Polis Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi: “Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrarın korunmasında en büyük güvencedir. 1845 yılında yayımlanan ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurularak, kamu düzeninin sağlanması için zaman ve mekân ayrımı gözetmeksizin mesai yapmakta olan Türk Polis Teşkilatımız, hiç bitmeyen azmiyle milletimize hizmet vermeye devam etmiştir. Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman adeta sığındığımız liman olan polislerimiz, tüm zorlu koşullara rağmen büyük özveri ve fedakârlıkla yanımızda yer alarak, bazen kurtarıcımız bazense destekçimiz olmuştur. Değerli Emniyet Teşkilatımız, sadece adli suçlarla değil, ülkemizin genel güvenliğinin sağlanmasında da büyük rol oynamaktadır. Polis Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana halkımızın ve ülkemizin güvenliği için yaptıkları tüm hizmetlere müteşekkiriz. Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin şerefli mazisini, milletimizden aldığı güçle birleştirerek hizmetlerine en iyi şekilde devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de kentimiz Mersin’de görev yapan tüm polislerin Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174'üncü yıldönümü ve Polis Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Seçer, mesajında şunları söyledi:

Türk Polis Teşkilatı, ülkemizde huzur, güven ve istikrarın korunmasında en büyük güvencedir.

1845 yılında yayımlanan ‘Polis Nizamnamesi’ ile kurularak, kamu düzeninin sağlanması için zaman ve mekân ayrımı gözetmeksizin mesai yapmakta olan Türk Polis Teşkilatımız, hiç bitmeyen azmiyle milletimize hizmet vermeye devam etmiştir.

Güvenliğimiz tehlikeye girdiği zaman adeta sığındığımız liman olan polislerimiz, tüm zorlu koşullara rağmen büyük özveri ve fedakârlıkla yanımızda yer alarak, bazen kurtarıcımız bazense destekçimiz olmuştur.

Değerli Emniyet Teşkilatımız, sadece adli suçlarla değil, ülkemizin genel güvenliğinin sağlanmasında da büyük rol oynamaktadır.

Polis Teşkilatımızın kurulduğu günden bu yana halkımızın ve ülkemizin güvenliği için yaptıkları tüm hizmetlere müteşekkiriz.

Emniyet Teşkilatımızın ve polisimizin şerefli mazisini, milletimizden aldığı güçle birleştirerek hizmetlerine en iyi şekilde devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümünde, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan ve yurdumuzun her köşesinde özellikle de kentimiz Mersin’de görev yapan tüm polislerin Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.