Başkan Tarhan’a çalışanlarından alkışlı ve çiçekli karşılama

01.04.2019 - 17:48, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan’a çalışanlarından alkışlı ve çiçekli karşılama

31 Mart 2019’da yapılan yerel Seçimlerde yüzde 56.65 oy alarak yeniden seçilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyeye gelişinde çalışanları tarafından çiçek ve alkışlarla karşılandı. Başkan Tarhan’ın araçtan inmesiyle birlikte sloganlarla karşılayan çalışanlar uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

‘Halkçı Başkan Neşet Tarhan’, ‘Durma İlerle Emekçiler Seninle’ şeklinde slogan atan gruba, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da destek verdi. Kendisine gösterilen sevgiye alkışlarla karşılık veren Başkan Tarhan, örnek bir belediyecilik hizmeti sonrası Mezitlililer tarafından bir kez daha seçildiğini söyledi. Türkiye genelinde en yüksek oyu alan belediyelerden birisi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Tarhan, “Oldukça başarılı bir beş yıldan sonra ikinci bir dönem daha birlikteyiz. Bu başarının tek başına benim değil tüm çalışanlarımızın olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Kazanmış olmaktan elbette mutluyum ama en büyük mutluluğum oldukça farklı bir biçimde seçimi kazanmış olmaktır. Türkiye’de en yüksek oyu alan belediyelerden birisi olduk. Burada partililerimizin çok büyük başarısı var ama başka partilere gönül vermiş arkadaşlarımızın da desteği var.  Bunun farkında olarak; herkesin belediye başkanı olacağım. Geçen dönemden daha kolay bir belediyecilik yapacağımıza inanıyorum. Halkımızla, çalışanlarımızla, iç içe bir belediyecilik hizmeti sunmaya çalıştık. Umarım Türkiye’nin ekonomik durumu düzelir ve daha sağlıklı hizmet sunarız” dedi. Son derece demokratik bir seçim süreci yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, kendisine oy veren vermeyen tüm Mezitlililere teşekkür etti. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerin taçlanacağı bir dönemin kendilerini beklediğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Güzel bir seçim geçirdik. Her yerden yaşlılar çocuklar dâhil destek verdi ve tam da tahmin ettiğimiz bir sonuç geldi. Birçok şeyi Mezitli’ye kazandırdığımıza inanıyorum. Birincisi daha kurumsal bir yönetimimiz var. İkincisi ise hiç kimse kendi yada siyasal kimliğine dayanarak rant sağlamayı aklından geçirmeyecek. Hem siyasi hem de diğer konularda belli bir duruşu gösterdiğimize ve başarı sağladığımıza inanıyorum. Bu duruşumuz ve kararlılığımız devam edecektir çalışanı, memuru ve yöneticileri ile örnek bir belediye olacaktır. İnsanların özgür olması çok önemli. İnsan özgür olursa daha başarılı olacaktır. Örnek bir belediyecilik yaptık. Bu nedenle herkese yürekten teşekkür ederim” diye konuştu. Daha sonra belediye binasını dolaşarak destek veren tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tarhan, 5 yılda daha huzurlu ve mutlu bir çalışma dönemi geçirmek istediklerini ifade etti.
31 Mart 2019’da yapılan yerel Seçimlerde yüzde 56.65 oy alarak yeniden seçilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediyeye gelişinde çalışanları tarafından çiçek ve alkışlarla karşılandı. Başkan Tarhan’ın araçtan inmesiyle birlikte sloganlarla karşılayan çalışanlar uzun süre sevgi gösterisinde bulundu.

‘Halkçı Başkan Neşet Tarhan’, ‘Durma İlerle Emekçiler Seninle’ şeklinde slogan atan gruba, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da destek verdi.

Kendisine gösterilen sevgiye alkışlarla karşılık veren Başkan Tarhan, örnek bir belediyecilik hizmeti sonrası Mezitlililer tarafından bir kez daha seçildiğini söyledi.

Türkiye genelinde en yüksek oyu alan belediyelerden birisi olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Tarhan, “Oldukça başarılı bir beş yıldan sonra ikinci bir dönem daha birlikteyiz. Bu başarının tek başına benim değil tüm çalışanlarımızın olduğunu her ortamda dile getirmiştim. Kazanmış olmaktan elbette mutluyum ama en büyük mutluluğum oldukça farklı bir biçimde seçimi kazanmış olmaktır. Türkiye’de en yüksek oyu alan belediyelerden birisi olduk. Burada partililerimizin çok büyük başarısı var ama başka partilere gönül vermiş arkadaşlarımızın da desteği var.  Bunun farkında olarak; herkesin belediye başkanı olacağım.

Geçen dönemden daha kolay bir belediyecilik yapacağımıza inanıyorum. Halkımızla, çalışanlarımızla, iç içe bir belediyecilik hizmeti sunmaya çalıştık. Umarım Türkiye’nin ekonomik durumu düzelir ve daha sağlıklı hizmet sunarız” dedi.

Son derece demokratik bir seçim süreci yaşadıklarına vurgu yapan Başkan Tarhan, kendisine oy veren vermeyen tüm Mezitlililere teşekkür etti. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerin taçlanacağı bir dönemin kendilerini beklediğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Güzel bir seçim geçirdik. Her yerden yaşlılar çocuklar dâhil destek verdi ve tam da tahmin ettiğimiz bir sonuç geldi. Birçok şeyi Mezitli’ye kazandırdığımıza inanıyorum. Birincisi daha kurumsal bir yönetimimiz var. İkincisi ise hiç kimse kendi yada siyasal kimliğine dayanarak rant sağlamayı aklından geçirmeyecek.

Hem siyasi hem de diğer konularda belli bir duruşu gösterdiğimize ve başarı sağladığımıza inanıyorum. Bu duruşumuz ve kararlılığımız devam edecektir çalışanı, memuru ve yöneticileri ile örnek bir belediye olacaktır. İnsanların özgür olması çok önemli. İnsan özgür olursa daha başarılı olacaktır.

Örnek bir belediyecilik yaptık. Bu nedenle herkese yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

Daha sonra belediye binasını dolaşarak destek veren tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Tarhan, 5 yılda daha huzurlu ve mutlu bir çalışma dönemi geçirmek istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.