Başkan Tarhan’dan çat kapı ziyaret

01.11.2018 - 23:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tarhan’dan çat kapı ziyaret

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bulunan vatandaşlara çat kapı ev ziyaretlerinden bulundu. Rastgele ziline bastığı evlerde, ev sahipleri yaşadıkları kısa bir şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ı evlerine buyur ettiler.

5 yılda gerçekleştirdiği 500’ü aşkın halk gününün yanı sıra bulunduğu her ortamda vatandaşla bütünleşmeye gayret gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ilginç bir eyleme daha gerçekleştirdi. Eşi Sembol Tarhan’la birlikte daha önce hiçbir planlama yapılmadan gerçekleştirdiği ziyarette son derece ilginç bir olaya imza attı. Site bahçesine girişte eşi ile birlikte rastgele kat ve numara tespiti yapan Başkan Tarhan’ı karşısında gören ev sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşanan kısa şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan’ı evine davet eden mahalle sakinleri bir süre sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde börek pişiren kadınlara yardım eden Sembol Tarhan, sacın başına geçerek, kadınların açtığı yufkayı tek tek pişirdi. Ev sahiplerine belediyeden herhangi bir taleplerinin olup olmadıklarını soran Başkan Tarhan ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. ZİL ÇALDI, KARŞILARINDA BAŞKAN TARHAN’I GÖRDÜ Zilin çalmasının ardından kapıyı açtıklarında karşılarında Başkan Tarhan’ı görmüş olmanın şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden ev sakinleri, “Biz başkanımızın vatandaşlarla bu tür sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu duyuyorduk. Ancak daha önce hiç karşılaşmadık. Şimdi evimde oturuyor. Başka birisi anlatsa inanmazdım. Ama şimdi bizzat yaşadım ve gördüm. Üstelik komşularımız da bu ziyarete tanık oldular. Bu günü ömrüm boyunca unutabileceğimi sanmıyorum. Keşke haberimiz olsaydı da ona göre hazırlık yapsaydık ama böylesi çok büyük bir sürpriz oldu. Başkanımıza bize gösterdiği bu yakınlık ve ilgi nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler. HALKIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ DEMİŞTİK Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin haricinde sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, bu tür ziyaretler ile kendisine ulaşma imkânı bulamayan ailelere de bir araya gelme imkânı bulduklarını söyledi. Ziyaret ettikleri ev ve site ile ilgili hiçbir ön çalışma yapmadıklarının altını çizen Başkan Tarhan,  “Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Daha öncede yaptığımız gibi yanıma eşimi de alarak, evleri ziyaret ediyor, ev sahipleriyle hoş sohbetler etme şansı yakalıyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı mahalle ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bulunan vatandaşlara çat kapı ev ziyaretlerinden bulundu. Rastgele ziline bastığı evlerde, ev sahipleri yaşadıkları kısa bir şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ı evlerine buyur ettiler.

5 yılda gerçekleştirdiği 500’ü aşkın halk gününün yanı sıra bulunduğu her ortamda vatandaşla bütünleşmeye gayret gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ilginç bir eyleme daha gerçekleştirdi. Eşi Sembol Tarhan’la birlikte daha önce hiçbir planlama yapılmadan gerçekleştirdiği ziyarette son derece ilginç bir olaya imza attı. Site bahçesine girişte eşi ile birlikte rastgele kat ve numara tespiti yapan Başkan Tarhan’ı karşısında gören ev sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yaşanan kısa şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan’ı evine davet eden mahalle sakinleri bir süre sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde börek pişiren kadınlara yardım eden Sembol Tarhan, sacın başına geçerek, kadınların açtığı yufkayı tek tek pişirdi. Ev sahiplerine belediyeden herhangi bir taleplerinin olup olmadıklarını soran Başkan Tarhan ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

ZİL ÇALDI, KARŞILARINDA BAŞKAN TARHAN’I GÖRDÜ

Zilin çalmasının ardından kapıyı açtıklarında karşılarında Başkan Tarhan’ı görmüş olmanın şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden ev sakinleri, “Biz başkanımızın vatandaşlarla bu tür sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu duyuyorduk. Ancak daha önce hiç karşılaşmadık. Şimdi evimde oturuyor. Başka birisi anlatsa inanmazdım. Ama şimdi bizzat yaşadım ve gördüm. Üstelik komşularımız da bu ziyarete tanık oldular. Bu günü ömrüm boyunca unutabileceğimi sanmıyorum. Keşke haberimiz olsaydı da ona göre hazırlık yapsaydık ama böylesi çok büyük bir sürpriz oldu. Başkanımıza bize gösterdiği bu yakınlık ve ilgi nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

HALKIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ DEMİŞTİK

Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin haricinde sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, bu tür ziyaretler ile kendisine ulaşma imkânı bulamayan ailelere de bir araya gelme imkânı bulduklarını söyledi. Ziyaret ettikleri ev ve site ile ilgili hiçbir ön çalışma yapmadıklarının altını çizen Başkan Tarhan,  “Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Daha öncede yaptığımız gibi yanıma eşimi de alarak, evleri ziyaret ediyor, ev sahipleriyle hoş sohbetler etme şansı yakalıyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı mahalle ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.