Başkan Tuna, 'Bize Yol Açın, Kent Kazansın'

Siyaset 16.02.2019 - 10:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna, 'Bize Yol Açın, Kent Kazansın'

11 Eylül 2018 tarihinden itibaren seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin’i adeta karış karış geziyor.

Mezitli ve Toroslar İlçelerindeki iş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Hamit Tuna, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (MEŞOT) hizmet veren yazıhaneleri de ziyaret ederek, otogar esnafı ve çalışanların taleplerini dinledi Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar  Soydan ve Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da eşlik ettiği programlarda, kentteki ticaret hacminin daha üst seviyelerde yer alması için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini paylaşan Başkan Tuna, katılımcı bir yönetim anlayışına önem verdiklerini söyledi. Kentin yaşam kalitesini arttırmak adına hazırladıkları projeleri için her sektörden uzman kişilerle  görüşerek, fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizen Başkan Hamit Tuna, 31 Mart sonrasında Mersin’i, Mersinlilerle birlikte yöneteceklerini vurgulayarak; “Bize bir 5 yıl yol açın, bu kent kazansın” dedi.  “Otogar Esnafımızın, Var Olan Sıkıntılarını Aşacağız” Cumhur İttifakı Mersin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna,Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali (MEŞOT) ziyaretinde, Mersin Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği (MOYDER) Başkanı Kerim Ürkmez, Başkan Yardımcısı Veli Tol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek, sorun ve taleplerini dinledi. Otogar ’da yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Hami Tuna’ya çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileyen Mersin Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği (MOYDER) Başkan Yardımcısı Veli Tol; “İçimizden birisi olan Başkanımız Hamit Tuna’nın, 15 yıl bu kentte herkesi kucaklayan  bir düsturunun olduğunu hepimiz biliyoruz ve görüyoruz.Sonuç olarak otogar esnafımızın sorununu çözeceğine inanıyoruz” dedi. Başkan Hamit Tuna da Toroslar İlçesi’nde otobana da yakın mesafede bulunan Mersin Otogarı’nın şehir trafiği açısından, sistematik olarak doğru bir yatırım olduğunu söyledi. Otogar ve çevresinin daha çarpan bir etkisinin olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tuna; “Bir kentin şekillenmesi alt plandadır. Plan doğru olursa bu kenti, ne yapmak istiyorsanız o yönde yönlendirirsiniz. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu tesiste her şey çok daha güzel olacak. Var olan sıkıntıları aşacağız” dedi. “Belediyecilikte ustayız” diyen Başkan Tuna; “Biz, Mersin’in emarını çektik. Her noktasına girdik. İşi biliyoruz ve işi bilenlerle çalışıyoruz. Hamit Tuna, yapbozcu değildir. Yapılan işi kesinlikle bozmaz. Onu uyarlayıp daha düzgün, daha rantabl hale getiren yanımızla biliniriz. Çıktık bir sefere zafer Allah’ın takdirir.13 ilçemizdeki Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte Büyükşehirde bize yol yürüme fırsatı verin, bu millet ve kent kazansın” dedi. Başkan Tuna, Toroslar İlçesi’ndeki tekstil firmalarını da ziyaret ederek, firma sahipleri ve çalışanlarıyla da bir araya geldi. İstihdama katkı sunan iş adamlarına teşekkür eden Başkan Hamit Tuna; “Üretim yapmak isteyen ya da üretim kapasitesini arttırmak isteyen her girişimcimizin dünde olduğu gibi bugünde ve yarında yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
11 Eylül 2018 tarihinden itibaren seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, Mersin’i adeta karış karış geziyor.

Mezitli ve Toroslar İlçelerindeki iş insanlarıyla bir araya gelen Başkan Hamit Tuna, Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalinde (MEŞOT) hizmet veren yazıhaneleri de ziyaret ederek, otogar esnafı ve çalışanların taleplerini dinledi

Cumhur İttifakı Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar  Soydan ve Toroslar Belediye Başkan Adayı Atsız Afşın Yılmaz’ın da eşlik ettiği programlarda, kentteki ticaret hacminin daha üst seviyelerde yer alması için hayata geçirmeyi planladıkları projelerini paylaşan Başkan Tuna, katılımcı bir yönetim anlayışına önem verdiklerini söyledi.

Kentin yaşam kalitesini arttırmak adına hazırladıkları projeleri için her sektörden uzman kişilerle  görüşerek, fikir alışverişinde bulunduklarının altını çizen Başkan Hamit Tuna, 31 Mart sonrasında Mersin’i, Mersinlilerle birlikte yöneteceklerini vurgulayarak; “Bize bir 5 yıl yol açın, bu kent kazansın” dedi.

 “Otogar Esnafımızın, Var Olan Sıkıntılarını Aşacağız”

Cumhur İttifakı Mersin  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna,Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminali (MEŞOT) ziyaretinde, Mersin Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği (MOYDER) Başkanı Kerim Ürkmez, Başkan Yardımcısı Veli Tol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Otogar ’da yoğun ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Hami Tuna’ya çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileyen Mersin Otobüsçüler ve Yazıhaneciler Derneği (MOYDER) Başkan Yardımcısı Veli Tol; “İçimizden birisi olan Başkanımız Hamit Tuna’nın, 15 yıl bu kentte herkesi kucaklayan  bir düsturunun olduğunu hepimiz biliyoruz ve görüyoruz.Sonuç olarak otogar esnafımızın sorununu çözeceğine inanıyoruz” dedi.

Başkan Hamit Tuna da Toroslar İlçesi’nde otobana da yakın mesafede bulunan Mersin Otogarı’nın şehir trafiği açısından, sistematik olarak doğru bir yatırım olduğunu söyledi.

Otogar ve çevresinin daha çarpan bir etkisinin olması gerektiğini vurgulayan Başkan Tuna; “Bir kentin şekillenmesi alt plandadır. Plan doğru olursa bu kenti, ne yapmak istiyorsanız o yönde yönlendirirsiniz. İnşallah 31 Mart’tan sonra bu tesiste her şey çok daha güzel olacak. Var olan sıkıntıları aşacağız” dedi.

“Belediyecilikte ustayız” diyen Başkan Tuna; “Biz, Mersin’in emarını çektik. Her noktasına girdik. İşi biliyoruz ve işi bilenlerle çalışıyoruz. Hamit Tuna, yapbozcu değildir. Yapılan işi kesinlikle bozmaz. Onu uyarlayıp daha düzgün, daha rantabl hale getiren yanımızla biliniriz. Çıktık bir sefere zafer Allah’ın takdirir.13 ilçemizdeki Cumhur İttifakı adaylarımızla birlikte Büyükşehirde bize yol yürüme fırsatı verin, bu millet ve kent kazansın” dedi.

Başkan Tuna, Toroslar İlçesi’ndeki tekstil firmalarını da ziyaret ederek, firma sahipleri ve çalışanlarıyla da bir araya geldi. İstihdama katkı sunan iş adamlarına teşekkür eden Başkan Hamit Tuna; “Üretim yapmak isteyen ya da üretim kapasitesini arttırmak isteyen her girişimcimizin dünde olduğu gibi bugünde ve yarında yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.