Başkan Tuna’dan, Çarşı Esnafına Otopark Sözü

Siyaset 08.03.2019 - 17:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna’dan, Çarşı Esnafına Otopark Sözü

Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için merkezdeki otopark sorununa çözüm bulacaklarını söyledi.

Başkan Tuna, Akdeniz İlçesi’nde bulunan İstiklal Caddesi, Bit pazarı ve Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Çarşı esnafı ve vatandaşlar tarafından; ‘Mersin seninle gurur duyuyor’ tezahürat ve alkışları eşliğinde büyük sevinçle karşılanan Başkan Tuna, gençlerin de yoğun ilgisiyle esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Esnaflar da Başkan Tuna’yı destekleyeceklerini ifade ederek; “Bu şehrin kalkınması için sizlere ihtiyacı var. Bu da bizim için bir fırsat. Hamit Tuna’nın ismi her yerde geçerli. Mersin halkı olarak arkanızdayız. Büyükşehir’in anahtarını vermeye hazırız” dedi.   “Yeraltı ve Katlı Otoparklarla, Park Problemi Ortadan Kalkacak”   Her gittiği dükkanda esnafın otopark konusundaki sıkıntısını ve bu nedenle de müşteri gelmemesinden dolayı üzüntülerini dinleyen Belediye Başkan Hamit Tuna, bu sıkıntıları yakinen bildiklerini belirterek; “Burası Mersin’in en eski caddeleri. İnşallah seçilirsek çarşımızın doğallığını bozmadan, eski güzelliğini yerine getireceğiz. Mersin kent merkezinde ve ilçe merkezlerimizde otopark sorununa çözüm üretmek ve kent merkezlerinin canlanmasına katkı sağlamak adına yer altı ve katlı otopark projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi. Başkan Tuna, kısa vadede mekanik otoparklar yapacaklarını dile getirerek, bin 900 aracın park edebileceği bir şekilde Mersin Cumhuriyet Alanı’nın altını da iki katlı otopark olarak dizayn etmeyi planladıklarının bilgisini verdi.             Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, kenti geleceğe taşıyacak projelerini anlattı ve fikir alışverişinde bulundu. Mersin Emekliler Derneği ile Mersin Olgunlaşma Enstitüsü’nü de ziyaret eden Başkan Tuna, Cumhur İttifakı AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı M.Mustafa Gültak ile birlikte yine Akdeniz İlçesi’ne bağlı Kiremithane Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu ve projelerini anlattı.    
Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, çarşı esnafının daha fazla müşteri kazanması için merkezdeki otopark sorununa çözüm bulacaklarını söyledi.

Başkan Tuna, Akdeniz İlçesi’nde bulunan İstiklal Caddesi, Bit pazarı ve Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Çarşı esnafı ve vatandaşlar tarafından; ‘Mersin seninle gurur duyuyor’ tezahürat ve alkışları eşliğinde büyük sevinçle karşılanan Başkan Tuna, gençlerin de yoğun ilgisiyle esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Esnaflar da Başkan Tuna’yı destekleyeceklerini ifade ederek; “Bu şehrin kalkınması için sizlere ihtiyacı var. Bu da bizim için bir fırsat. Hamit Tuna’nın ismi her yerde geçerli. Mersin halkı olarak arkanızdayız. Büyükşehir’in anahtarını vermeye hazırız” dedi.

 

“Yeraltı ve Katlı Otoparklarla, Park Problemi Ortadan Kalkacak”

 

Her gittiği dükkanda esnafın otopark konusundaki sıkıntısını ve bu nedenle de müşteri gelmemesinden dolayı üzüntülerini dinleyen Belediye Başkan Hamit Tuna, bu sıkıntıları yakinen bildiklerini belirterek; “Burası Mersin’in en eski caddeleri. İnşallah seçilirsek çarşımızın doğallığını bozmadan, eski güzelliğini yerine getireceğiz. Mersin kent merkezinde ve ilçe merkezlerimizde otopark sorununa çözüm üretmek ve kent merkezlerinin canlanmasına katkı sağlamak adına yer altı ve katlı otopark projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Başkan Tuna, kısa vadede mekanik otoparklar yapacaklarını dile getirerek, bin 900 aracın park edebileceği bir şekilde Mersin Cumhuriyet Alanı’nın altını da iki katlı otopark olarak dizayn etmeyi planladıklarının bilgisini verdi.

            Cumhur İttifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, daha sonra Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, kenti geleceğe taşıyacak projelerini anlattı ve fikir alışverişinde bulundu.

Mersin Emekliler Derneği ile Mersin Olgunlaşma Enstitüsü’nü de ziyaret eden Başkan Tuna, Cumhur İttifakı AK Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı M.Mustafa Gültak ile birlikte yine Akdeniz İlçesi’ne bağlı Kiremithane Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle buluştu ve projelerini anlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.