Başkan Tuna, Muhtarlar Gününü Kutladı

19.10.2018 - 21:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Tuna, Muhtarlar Gününü Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye’de muhtarlık teşkilatının kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829 tarihinin 2015 yılında Muhtarlar Günü olarak ilan edildiğini hatırlatan Başkan Hamit Tuna; “Birlikten kuvvet doğar düsturu ile değerli muhtarlarımızla Mersin’i geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de koordineli çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 15 yıllık Belediye Başkanlığındaki hizmet anlayışlarının ‘Ben yaptım oldu mantığı değil, birlikte yönetmek’ olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Tuna; “Kentimizde, huzurun, kardeşliğin ve güven içerisinde yaşamanın zeminini oluşturmak hepimizin ortak görevidir. Muhtarlarımız da halkımız ile devlet arasında köprü kuran uç beyleridir. Bu nedenle yönetim anlayışımız içerisinde önemli bir yere sahiplerdir. Bugüne kadar bölgemizin ve kentimizin sorunlarının çözümü noktasında muhtarlarımızla olan istişaremize büyük önem verdik. Bundan sonra da inşallah bu birliktelik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir. Yapacağımız her hizmette muhtarlarımızın büyük katkısının olacağına inancımız sonsuzdur. Her türlü destek ve katkılarından dolayı tüm muhtarlarımıza yeniden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.  
Toroslar Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türkiye’de muhtarlık teşkilatının kurulduğu gün olan 19 Ekim 1829 tarihinin 2015 yılında Muhtarlar Günü olarak ilan edildiğini hatırlatan Başkan Hamit Tuna; “Birlikten kuvvet doğar düsturu ile değerli muhtarlarımızla Mersin’i geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de koordineli çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

15 yıllık Belediye Başkanlığındaki hizmet anlayışlarının ‘Ben yaptım oldu mantığı değil, birlikte yönetmek’ olduğuna dikkat çeken Başkan Hamit Tuna; “Kentimizde, huzurun, kardeşliğin ve güven içerisinde yaşamanın zeminini oluşturmak hepimizin ortak görevidir. Muhtarlarımız da halkımız ile devlet arasında köprü kuran uç beyleridir. Bu nedenle yönetim anlayışımız içerisinde önemli bir yere sahiplerdir. Bugüne kadar bölgemizin ve kentimizin sorunlarının çözümü noktasında muhtarlarımızla olan istişaremize büyük önem verdik. Bundan sonra da inşallah bu birliktelik ve beraberliğimiz artarak devam edecektir. Yapacağımız her hizmette muhtarlarımızın büyük katkısının olacağına inancımız sonsuzdur. Her türlü destek ve katkılarından dolayı tüm muhtarlarımıza yeniden teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, sağlık ve mutluluk diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.