Başkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

09.01.2020 - 18:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir. Mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla ve büyük özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.             "Gazetecilerin çalışma şartlarının ülkemizde daha da iyileştirilmesi en büyük temennimizdir" diyen Başkan Yılmaz, "Basın kuruluşları ve çalışanları halkımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Yani demokrasinin güçlenmesinde basın mensuplarının önemli katkıları vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi Basın, milletin müşterek sesidir. Günümüzde  teknolojinin gelişmesi ile birlikte yazılı ve görsel medyanın etki alanı da hızla gelişmektedir. Dünya kenti Mersinimizin ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan, gerçekleştirdiğimiz projelerin ve çalışmalarımızın halkımıza aktarılması noktasında destek veren başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basınımıza teşekkür ediyorum. Doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımız ve çalışanlarının her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Çünkü siz değerli basınımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Gazetecilerin çalışma haklarında önemli iyileştirmeler getiren 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961'de kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılarının devamını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, gazetecilik mesleğinin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, "Gazetecilik, çağımızın en dinamik mesleğidir. Mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla ve büyük özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum" dedi.

            "Gazetecilerin çalışma şartlarının ülkemizde daha da iyileştirilmesi en büyük temennimizdir" diyen Başkan Yılmaz, "Basın kuruluşları ve çalışanları halkımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Yani demokrasinin güçlenmesinde basın mensuplarının önemli katkıları vardır. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi Basın, milletin müşterek sesidir. Günümüzde  teknolojinin gelişmesi ile birlikte yazılı ve görsel medyanın etki alanı da hızla gelişmektedir. Dünya kenti Mersinimizin ve ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan, gerçekleştirdiğimiz projelerin ve çalışmalarımızın halkımıza aktarılması noktasında destek veren başta ilimizde görev yapan basın mensuplarımız olmak üzere tüm basınımıza teşekkür ediyorum. Doğru, ilkeli ve tarafsız habercilik yapan basın yayın kuruluşlarımız ve çalışanlarının her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Çünkü siz değerli basınımızın görüş ve önerileri bizim için çok kıymetli. Gazetecilerin çalışma haklarında önemli iyileştirmeler getiren 212 sayılı kanunun yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961'de kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde tüm basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılarının devamını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarımızı da rahmetle anıyorum" şeklinde konuştu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.