Başkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

09.01.2021 - 14:16, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Doğru ve tarafsız bilgiye kısa sürede ulaşmamızı sağlayan gazetecilik mesleğinin, bu anlamda sorumluluğunun da büyük olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Basın, milletimizin müşterek sesi, gözü, kulağıdır” dedi. Başkan Yılmaz; “Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Toroslarımızın, kentimizin gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ocak 1961'de 212 sayılı kanun ile yürürlüğü girerek kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Doğru ve tarafsız bilgiye kısa sürede ulaşmamızı sağlayan gazetecilik mesleğinin, bu anlamda sorumluluğunun da büyük olduğunu belirten Başkan Yılmaz; "Basın, milletimizin müşterek sesi, gözü, kulağıdır” dedi.

Başkan Yılmaz; “Gazetecilik; fedakârlık, sorumluluk isteyen ve zor şartlar altında yapılan önemli bir meslektir. Meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire şayandır. Toroslarımızın, kentimizin gelişmesinde, hemşehrilerimizin doğru habere ulaşmasında katkılar sunan değerli basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 10 Ocak 1961'de 212 sayılı kanun ile yürürlüğü girerek kutlanmaya başlanan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.