Başkan Yılmaz, Aşure Etkinliğinde Hemşehrileriyle Buluştu

14.09.2020 - 21:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Aşure Etkinliğinde Hemşehrileriyle Buluştu

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Muharrem Ayı dolayısıyla Dalakderesi Mahallesi'nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Pandemi tedbirleri çerçevesinde Toroslar Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte Başkan Yılmaz, Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.   MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile Mersin Toroslar Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Şahpaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği programda birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Yılmaz, kültürel bir öneme sahip aşurenin güzelliğini paylaşmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.   Etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Geçen yıl düzenlediğimiz mahalle şenliklerimizi bu yıl pandemi nedeniyle yapamadık. Kurallara uyarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimizde sizlerle bir aradayız. İnşallah bu süreç bittikten sonra yine bir arada çok daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Birliğimiz daim olsun. Muhtarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.   Dalakderesi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen de Başkan Yılmaz'a mahallelerine sunduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Muharrem Ayı dolayısıyla Dalakderesi Mahallesi'nde düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Pandemi tedbirleri çerçevesinde Toroslar Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte Başkan Yılmaz, Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

 

MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan ile Mersin Toroslar Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Şahpaz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de eşlik ettiği programda birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Yılmaz, kültürel bir öneme sahip aşurenin güzelliğini paylaşmaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.

 

Etkinliğe katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Yılmaz; "Geçen yıl düzenlediğimiz mahalle şenliklerimizi bu yıl pandemi nedeniyle yapamadık. Kurallara uyarak düzenlediğimiz aşure etkinliğimizde sizlerle bir aradayız. İnşallah bu süreç bittikten sonra yine bir arada çok daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Birliğimiz daim olsun. Muhtarımıza ve sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

Dalakderesi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen de Başkan Yılmaz'a mahallelerine sunduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.