Başkan Yılmaz, 'Basın, Demokrasinin Vazgeçilmezi'

23.07.2019 - 17:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Basın, Demokrasinin Vazgeçilmezi'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Başkan Yılmaz, Türk Basınından sansürün kaldırılışının 111’nci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir.” dedi. “İlimizin ve ilçemizin yararına olacak her türlü çalışmada basın mensuplarımızın yanında oluğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.” diyen Başkan Yılmaz; “Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basın çalışanlarımızın yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Bu zorluklara rağmen özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensubu arkadaşlarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Belediye olarak hizmetlerimizin ve projelerimizin halkımıza duyurulmasında etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımızın bugüne kadar olduğu gibi ilimizin ve ilçemizin hak ettiği yere ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 111. yılında, tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramını kutluyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Basın hiçbir sebeple baskı ve etki altına alınamaz" sözü ışığında, tarafsızca ve ilkeli bir şekilde görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Başkan Yılmaz, Türk Basınından sansürün kaldırılışının 111’nci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından bir tanesidir.” dedi.

“İlimizin ve ilçemizin yararına olacak her türlü çalışmada basın mensuplarımızın yanında oluğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.” diyen Başkan Yılmaz; “Kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basın çalışanlarımızın yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Bu zorluklara rağmen özveriyle görevlerini yerine getiren basın mensubu arkadaşlarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Belediye olarak hizmetlerimizin ve projelerimizin halkımıza duyurulmasında etkin bir rol üstlenen basın mensuplarımızın bugüne kadar olduğu gibi ilimizin ve ilçemizin hak ettiği yere ulaşmasında önemli katkılar sağlayacağına inancım tamdır. Türk Basınından Sansürün Kaldırılışının 111. yılında, tüm basın mensuplarımızın Basın Bayramını kutluyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Basın hiçbir sebeple baskı ve etki altına alınamaz" sözü ışığında, tarafsızca ve ilkeli bir şekilde görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.