Başkan Yılmaz, Başkan Gültak'ı Makamında Ağırladı

03.06.2020 - 18:01, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Başkan Gültak'ı Makamında Ağırladı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz, mevkidaşının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.   "Tüm Çabamız Kentimiz İçin"   Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen Başkan Yılmaz; "Hepimizin ortak amacı bölgemizi daha da güzelleştirmek. Bu amaç doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimiz geliştikçe Mersinimiz ve ülkemiz de gelişecektir. Çünkü ulusal kalkınma yerelden başlar. Sayın Gültak'a nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.   Sohbet havasında geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'ı makamında ağırladı.

Başkan Yılmaz, mevkidaşının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek yürütülen çalışmalar ve projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

 

"Tüm Çabamız Kentimiz İçin"

 

Mersin'in gelişmesi ve kalkınması için uyum içerisinde çalışmanın önemine değinen Başkan Yılmaz; "Hepimizin ortak amacı bölgemizi daha da güzelleştirmek. Bu amaç doğrultusunda halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçelerimiz geliştikçe Mersinimiz ve ülkemiz de gelişecektir. Çünkü ulusal kalkınma yerelden başlar. Sayın Gültak'a nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

 

Sohbet havasında geçen ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.