Başkan Yılmaz, 'Birlik Ve Beraberliğimiz Daim Olsun'

12.08.2019 - 20:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Birlik Ve Beraberliğimiz Daim Olsun'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı’nda Musalı, Arslanköy, Doruklu ve Dalakderesi Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

İlk olarak Musalı Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, çocuklara şeker, topaç ve bilye dağıttı. MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan ve  gençlerle de sohbet eden Başkan Yılmaz, Musalı Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek ve Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz’un mezarlarını da ziyaret ederek, kabirleri başında dua etti. Başkan Yılmaz, bayram namazını da Arslanköy Mahallesi’nde Arslanköy Merkez Camii’nde kıldı. Bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “Allah daha nice bayramlara kavuşmayı ve bu güzellikleri hep birlikte yaşamayı nasip etsin. Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için huzur barış ve kardeşliğe vesile olmasın dilerim.” dedi. Daha sonra Doruklu ve Dalakderesi Mahallelerindeki esnafları da ziyaret ederek, bayramlarını tebrik eden Başkan Yılmaz, burada da vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kurban Bayramı’nda Musalı, Arslanköy, Doruklu ve Dalakderesi Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı.

İlk olarak Musalı Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, çocuklara şeker, topaç ve bilye dağıttı. MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde yaşlıların elini öperek hayır dualarını alan ve  gençlerle de sohbet eden Başkan Yılmaz, Musalı Mahallesi’nde bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek ve Ülkücü Şehit Avukat Ahmet Boz’un mezarlarını da ziyaret ederek, kabirleri başında dua etti.

Başkan Yılmaz, bayram namazını da Arslanköy Mahallesi’nde Arslanköy Merkez Camii’nde kıldı. Bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Yılmaz, hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Birlik ve beraberlik içerisinde bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “Allah daha nice bayramlara kavuşmayı ve bu güzellikleri hep birlikte yaşamayı nasip etsin. Mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve İslam Alemi için huzur barış ve kardeşliğe vesile olmasın dilerim.” dedi.

Daha sonra Doruklu ve Dalakderesi Mahallelerindeki esnafları da ziyaret ederek, bayramlarını tebrik eden Başkan Yılmaz, burada da vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.