Başkan Yılmaz, 'Bu Şehir Hepimizin'

13.11.2019 - 14:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Bu Şehir Hepimizin'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliğinin önemine dikkat çekti.             Çoğulcu yönetimle toplumun her katmanına ulaşarak projeler üretmeye çalıştıklarını ve kentin yararına olacak her türlü girişim içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Hepimizin ortak amacı kentimizi üretim, ihracat ve istihdam anlamında daha yukarı taşımaktır. Ticaret odamız da, kent ekonomisine can veren önemli organlardan biri. Bu anlamda kamu kurum ve kuruluşlarımız ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Ortak paydamız olan bu şehri hepimiz sahiplenmeliyiz.” diye konuştu. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol ise Başkan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Çalışma ve faaliyetlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşları arasında işbirliğinin önemine dikkat çekti.

            Çoğulcu yönetimle toplumun her katmanına ulaşarak projeler üretmeye çalıştıklarını ve kentin yararına olacak her türlü girişim içerisinde olacaklarını ifade eden Başkan Yılmaz; “Hepimizin ortak amacı kentimizi üretim, ihracat ve istihdam anlamında daha yukarı taşımaktır. Ticaret odamız da, kent ekonomisine can veren önemli organlardan biri. Bu anlamda kamu kurum ve kuruluşlarımız ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Ortak paydamız olan bu şehri hepimiz sahiplenmeliyiz.” diye konuştu.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan ve Meclis Başkanı Hamit İzol ise Başkan Yılmaz’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Çalışma ve faaliyetlerle ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.