Başkan Yılmaz, 'Doğayı Ve Çevreyi Korumak, Geleceğimizi Korumaktır'

06.06.2020 - 14:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Doğayı Ve Çevreyi Korumak, Geleceğimizi Korumaktır'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için çevre, korumamız gereken en önemli değerdir" diyen Başkan Yılmaz, küresel ısınmanın ve nüfus artışının hızla ilerlediği günümüzde çevreye karşı duyarlı hareket etmenin herkesin başlıca görevi olması gerektiğine dikkat çekti.   Başkan Yılmaz; "Mersin’imiz, yeşille mavinin buluştuğu ender kentlerden biridir. Biz de Toroslar Belediyesi olarak çevre kirliliğinin önüne geçmek ve yaşanılabilir bir dünya oluşturabilmek adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Daha yeşil bir Toroslar için ilçemizin birçok noktasında ağaçlandırma çalışmalarımızı, mevcut park ve yeşil alanlarımızın bakımlarını hassasiyetle sürdürürken, geri dönüşümde ve sıfır atık projesinde de önemli bir mesafe kat ettik. Çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmayı ilkemiz haline getirdik" şeklinde konuştu.   Çevre kirliliğinin insan sağlığını en çok etkileyen unsurlardan olduğunu da ifade eden Başkan Yılmaz; "Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı sağlıklı ortamların oluşturulması için mücadele çalışmalarımızı en üst seviyede sürdürüyoruz. Unutmayalım, doğayı ve çevreyi korumak aynı zamanda geleceğimizi korumaktır. 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası'nda tüm hemşehrilerimize sağlıklı bir gelecek diliyorum" dedi.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

"Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için çevre, korumamız gereken en önemli değerdir" diyen Başkan Yılmaz, küresel ısınmanın ve nüfus artışının hızla ilerlediği günümüzde çevreye karşı duyarlı hareket etmenin herkesin başlıca görevi olması gerektiğine dikkat çekti.

 

Başkan Yılmaz; "Mersin’imiz, yeşille mavinin buluştuğu ender kentlerden biridir. Biz de Toroslar Belediyesi olarak çevre kirliliğinin önüne geçmek ve yaşanılabilir bir dünya oluşturabilmek adına çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Daha yeşil bir Toroslar için ilçemizin birçok noktasında ağaçlandırma çalışmalarımızı, mevcut park ve yeşil alanlarımızın bakımlarını hassasiyetle sürdürürken, geri dönüşümde ve sıfır atık projesinde de önemli bir mesafe kat ettik. Çevreye duyarlı bir nesil yetiştirmek ve bu konuda farkındalık oluşturmayı ilkemiz haline getirdik" şeklinde konuştu.

 

Çevre kirliliğinin insan sağlığını en çok etkileyen unsurlardan olduğunu da ifade eden Başkan Yılmaz; "Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgınına karşı sağlıklı ortamların oluşturulması için mücadele çalışmalarımızı en üst seviyede sürdürüyoruz. Unutmayalım, doğayı ve çevreyi korumak aynı zamanda geleceğimizi korumaktır. 5-11 Haziran Çevre Koruma Haftası'nda tüm hemşehrilerimize sağlıklı bir gelecek diliyorum" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.