Başkan Yılmaz, 'Hedefimiz, nüfusu her geçen gün artan ilçemizin planlı büyümesidir'

27.02.2020 - 17:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Hedefimiz, nüfusu her geçen gün artan ilçemizin planlı büyümesidir'

Toroslar 1. Etap 1/1000 ölçekli imar planı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz; "Hedefimiz, nüfusu her geçen gün artan ilçemizin planlı büyümesidir" dedi.

Toroslar'ın 1. Etap 1/1000 ölçekli imar planı ile ilgili detaylar, belediye meclis üyeleriyle paylaşıldı. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın hazır bulunduğu toplantıda, ilgili birim müdürleri konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.          "Plan Uygulanırken Sosyo-Ekonomik İhtiyaçlar da Gözetiliyor"   Toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, önceliklerinin Toroslar'ın planlı  ve sağlıklı olarak büyümesi olduğunu belirterek; " İmar planı uygulanırken sadece binalar yenilenmez, o binalarda yaşayan insanların sosyal ihtiyaçları da gözetilmelidir. Biz çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızı da planlarken siz değerli meclis üyelerimizle görüş alışverişinde bulunmak istedik" dedi.   Başkan Yılmaz; "Bölgenin sosyo-ekonomik ihtiyaçlarını da dikkate alarak hep beraber karar vermek üzere burada bir araya geldik. Bu plan, 5000'lik plana uygundur. Bu konuda karar verecek olan meclisimizdir. 1000'lik planlar bölgemiz açısından, kentimiz açısından önemli. Bu da ilk etabı. İlk etaba bu şekilde başlayalım ki ilk düğmeyi doğru ilikleyelim. Amacımız en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak kente nefes aldırmaktır" şeklinde konuştu.    
Toroslar 1. Etap 1/1000 ölçekli imar planı hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz; "Hedefimiz, nüfusu her geçen gün artan ilçemizin planlı büyümesidir" dedi.

Toroslar'ın 1. Etap 1/1000 ölçekli imar planı ile ilgili detaylar, belediye meclis üyeleriyle paylaşıldı.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın hazır bulunduğu toplantıda, ilgili birim müdürleri konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi.

        

"Plan Uygulanırken Sosyo-Ekonomik İhtiyaçlar da Gözetiliyor"

 

Toplantıya katılan meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Yılmaz, önceliklerinin Toroslar'ın planlı  ve sağlıklı olarak büyümesi olduğunu belirterek; " İmar planı uygulanırken sadece binalar yenilenmez, o binalarda yaşayan insanların sosyal ihtiyaçları da gözetilmelidir. Biz çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızı da planlarken siz değerli meclis üyelerimizle görüş alışverişinde bulunmak istedik" dedi.

 

Başkan Yılmaz; "Bölgenin sosyo-ekonomik ihtiyaçlarını da dikkate alarak hep beraber karar vermek üzere burada bir araya geldik. Bu plan, 5000'lik plana uygundur. Bu konuda karar verecek olan meclisimizdir. 1000'lik planlar bölgemiz açısından, kentimiz açısından önemli. Bu da ilk etabı. İlk etaba bu şekilde başlayalım ki ilk düğmeyi doğru ilikleyelim. Amacımız en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak kente nefes aldırmaktır" şeklinde konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.