Başkan Yılmaz iddiaları yalanladı

21.09.2019 - 21:14, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz iddiaları yalanladı

Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz Toroslar Belediyesi'nde işlem yapan avukata saldırıldığı ve tehdit edildiği yönündeki iddialara yanıt verdi ve "idddialar gerçek dışıdır " dedi

Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:   Değerli Mersin Kamuoyuna;   Toroslar Belediyesi'nde işlem yapan avukata saldırıldığı ve tehdit edildiği yönündeki mesnetsiz iddialara ilişkin olarak açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.   Açık ve net olarak ifade etmek isterim ki, söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır.   Malesef, hukuka, ahlaka ve teamullere aykırı ve siyasi amaçlı bir işleme, 'avukata şiddet' gibi hassas bir konu kılıf olarak kullanılmaya çalışılmıştır.   Konunun en üzücü yanı ise, siyaset üstü duruş sergilemesi ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında faaliyet göstermesi gereken Baromuzun gücünün böyle siyasi bir hamlede kullanılmış olmasıdır. Zira hem işlem yapılmadan önce hem de sonra Baro’nun gücü kullanılmıştır.   Yıllarını bu mesleğe vermiş bir avukat olarak, iddialar asılsız olsa da böyle bir olayla anılmaktan büyük rahatsızlık duyduğumu tekrar ifade eder, tüm meslektaşlarıma işlerinde kolaylıklar dilerim.   Biz dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Mersin için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Mersin’de yeni bir siyasi güç denklemi kurma, olumsuz algı oluşturma çabalarını boşa çıkaracağız.   Mersin sahipsiz değildir! Toroslar sahipsiz değildir!   Saygılarımla…     ATSIZ AFŞIN YILMAZ TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI
Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz Toroslar Belediyesi'nde işlem yapan avukata saldırıldığı ve tehdit edildiği yönündeki iddialara yanıt verdi ve "idddialar gerçek dışıdır " dedi

Toroslar Belediye Başkanı Afşin Atsız Yılmaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Değerli Mersin Kamuoyuna;

 

Toroslar Belediyesi'nde işlem yapan avukata saldırıldığı ve tehdit edildiği yönündeki mesnetsiz iddialara ilişkin olarak açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.

 

Açık ve net olarak ifade etmek isterim ki, söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır.

 

Malesef, hukuka, ahlaka ve teamullere aykırı ve siyasi amaçlı bir işleme, 'avukata şiddet' gibi hassas bir konu kılıf olarak kullanılmaya çalışılmıştır.

 

Konunun en üzücü yanı ise, siyaset üstü duruş sergilemesi ve meslektaşlarımızın sorunlarının çözülmesi noktasında faaliyet göstermesi gereken Baromuzun gücünün böyle siyasi bir hamlede kullanılmış olmasıdır. Zira hem işlem yapılmadan önce hem de sonra Baro’nun gücü kullanılmıştır.

 

Yıllarını bu mesleğe vermiş bir avukat olarak, iddialar asılsız olsa da böyle bir olayla anılmaktan büyük rahatsızlık duyduğumu tekrar ifade eder, tüm meslektaşlarıma işlerinde kolaylıklar dilerim.

 

Biz dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Mersin için üretmeye, çalışmaya devam edeceğiz. Mersin’de yeni bir siyasi güç denklemi kurma, olumsuz algı oluşturma çabalarını boşa çıkaracağız.

 

Mersin sahipsiz değildir! Toroslar sahipsiz değildir!

 

Saygılarımla…

 

 

ATSIZ AFŞIN YILMAZ

TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.