Başkan Yılmaz’ın, Muharrem Ayı Mesajı

04.09.2019 - 22:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz’ın, Muharrem Ayı Mesajı

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Muharrem ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bereketin, paylaşmanın ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı Muharrem ayının; önemli günlerden biri olduğu kaydeden Başkan Yılmaz; birlik ve beraberlik duygularının bu ayda doruğa çıktığını söyledi. Başkan Yılmaz; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mekke’den Medine’ye hicretinin gerçekleştiği hicri takvimin ilk ayında kutlanan Muharrem ayına bir kez daha erişebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay, aynı zamanda aşure gününü de içerisinde barındırması açısından tüm İslam Alemi için oldukça önemli ve hayırlıdır. Bu vesileyle Muharrem ayında tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve özenle pişirilen aşurelerin kabul olmasını diliyor, başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.  
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Muharrem ayı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Bereketin, paylaşmanın ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı Muharrem ayının; önemli günlerden biri olduğu kaydeden Başkan Yılmaz; birlik ve beraberlik duygularının bu ayda doruğa çıktığını söyledi.

Başkan Yılmaz; “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mekke’den Medine’ye hicretinin gerçekleştiği hicri takvimin ilk ayında kutlanan Muharrem ayına bir kez daha erişebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu ay, aynı zamanda aşure gününü de içerisinde barındırması açısından tüm İslam Alemi için oldukça önemli ve hayırlıdır. Bu vesileyle Muharrem ayında tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin ve özenle pişirilen aşurelerin kabul olmasını diliyor, başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.