Başkan Yılmaz, 'Kıtalar Arası Dostluk Köprüleri Oluşturacağız'

08.11.2019 - 09:57, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Kıtalar Arası Dostluk Köprüleri Oluşturacağız'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Dünya Bocce Şampiyonasına katılan ülkelerin kafile başkanları ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Mutlu Türkmen, Bocce Volo Uluslararası Federasyon Başkanı Frederic Ruis, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve kafile başkanlarının katıldığı programda Türk Misafirperverliğinin en güzel örneği ortaya koyuldu. “Toroslar Belediyesi olarak Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Yılmaz, “Dünya Kadınlar Bocce Kupası ve Dünya Büyükler Bocce Şampiyonasının ilçemizde yapılıyor olması bizler için gurur verici. Kadınlar Milli Takımımızın, Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Kupası’nın şampiyonu olması bu gururumuzu kat kat arttırdı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonumuzun katkılarıyla Türk sporuna yakışır bir organizasyonun altına imza attık.   Çeşitli ülkelerden gelen sporcularla birlikte toplam 250 delegasyon üyesinin katılımıyla gerçekleşen Dünya Şampiyonası’nda yarışan tüm sporcuları tebrik ederim. Sporun birleştirici gücüyle kıtalar arası dostluk köprüleri oluşturacağımıza inanıyoruz. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu organizasyon aynı zamanda Türkiye’de bocce sporuna bakışın yeni bir göstergesi de olacak. Böyle spor organizasyonlarına ilimizde, Toroslar’da her yıl ev sahipliği yapıp sizler gibi değerli spor adamlarını ağırlamak isteriz.” şeklinde konuştu. Programda, Uluslararası Bocce Volo Federasyon üyeleri, Başkan Yılmaz’a plaket takdim ederek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Dünya Bocce Şampiyonasına katılan ülkelerin kafile başkanları ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Mutlu Türkmen, Bocce Volo Uluslararası Federasyon Başkanı Frederic Ruis, Gençlik ve Spor İl Müdürü Oğuz Kaymaz ve kafile başkanlarının katıldığı programda Türk Misafirperverliğinin en güzel örneği ortaya koyuldu.

“Toroslar Belediyesi olarak Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bu organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” diyen Başkan Yılmaz, “Dünya Kadınlar Bocce Kupası ve Dünya Büyükler Bocce Şampiyonasının ilçemizde yapılıyor olması bizler için gurur verici. Kadınlar Milli Takımımızın, Dünya Kadınlar Bocce (Volo) Kupası’nın şampiyonu olması bu gururumuzu kat kat arttırdı. Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonumuzun katkılarıyla Türk sporuna yakışır bir organizasyonun altına imza attık.   Çeşitli ülkelerden gelen sporcularla birlikte toplam 250 delegasyon üyesinin katılımıyla gerçekleşen Dünya Şampiyonası’nda yarışan tüm sporcuları tebrik ederim. Sporun birleştirici gücüyle kıtalar arası dostluk köprüleri oluşturacağımıza inanıyoruz. Bocce’nin ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı haline gelmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu organizasyon aynı zamanda Türkiye’de bocce sporuna bakışın yeni bir göstergesi de olacak. Böyle spor organizasyonlarına ilimizde, Toroslar’da her yıl ev sahipliği yapıp sizler gibi değerli spor adamlarını ağırlamak isteriz.” şeklinde konuştu.

Programda, Uluslararası Bocce Volo Federasyon üyeleri, Başkan Yılmaz’a plaket takdim ederek verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.