Başkan Yılmaz, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

09.06.2019 - 10:51, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Yılmaz, 'Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz' dedi.

Göreve geldiği günden bu yana  esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yılmaz; “Pazarcı esnafımıza ve hemşehrilerimize güvenli ve huzurlu alışveriş ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin görüşleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Pazar esnafı ise Başkan Yılmaz’ın kendilerini ziyaret etmesi ve Toroslar’da  yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.    
Başkan Yılmaz, 'Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam edeceğiz' dedi.

Göreve geldiği günden bu yana  esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Toroslar Belediye Başkanı Av. Atsız Afşın Yılmaz, bu kez pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Yılmaz; “Pazarcı esnafımıza ve hemşehrilerimize güvenli ve huzurlu alışveriş ortamı sağlamak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimize kaliteli hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizin görüşleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bütün esnafımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Pazar esnafı ise Başkan Yılmaz’ın kendilerini ziyaret etmesi ve Toroslar’da  yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.