Başkan Yılmaz, 'Toroslarımızı daha da güzelleştiriyoruz'

12.10.2020 - 17:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz, 'Toroslarımızı daha da güzelleştiriyoruz'

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz 'Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz' dedi.

Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.   Mersin'in en yeşil ilçelerinden biri olan Toroslar'da, park ve yeşil alanların sonbahar bakımları titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor.   "Doğayı Seviyor, Yeşil Alanlarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve sağlıklı bir Toroslar için çalıştıklarını söyleyerek; "Halkımızın nefes aldığı, ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği parklarımızın ve yeşil alanlarımızın bakımına özen gösteriyoruz. Mevsimsel bakımlar  sadece görsel anlamda değil hemşehrilerimizin sağlıklı ve rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından da önemli. Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.   Başkan Yılmaz, ilçenin birçok noktasındaki yeşil alanlarda bulunan bank, çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin düzenli olarak  bakımlarını yaptıklarını veya yenileriyle değiştirdiklerini de sözlerine ekledi.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz 'Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz' dedi.

Yeşil alan ve parkların yılın her mevsiminde temiz ve bakımlı kalmasını sağlayan Toroslar Belediyesi, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürüyor.

 

Mersin'in en yeşil ilçelerinden biri olan Toroslar'da, park ve yeşil alanların sonbahar bakımları titiz bir şekilde gerçekleştiriliyor. Belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri; ağaçları buduyor, çimleri biçiyor, yeşil alanları yabani otlardan arındırıyor, parklardaki oyun gruplarını yeniliyor.

 

"Doğayı Seviyor, Yeşil Alanlarımıza Gözümüz Gibi Bakıyoruz"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, daha temiz ve sağlıklı bir Toroslar için çalıştıklarını söyleyerek; "Halkımızın nefes aldığı, ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği parklarımızın ve yeşil alanlarımızın bakımına özen gösteriyoruz. Mevsimsel bakımlar  sadece görsel anlamda değil hemşehrilerimizin sağlıklı ve rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri açısından da önemli. Çevre düzenleme ve yenileme çalışmalarımızla Toroslarımızı daha da güzelleştiriyor, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz" dedi.

 

Başkan Yılmaz, ilçenin birçok noktasındaki yeşil alanlarda bulunan bank, çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin düzenli olarak  bakımlarını yaptıklarını veya yenileriyle değiştirdiklerini de sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.