Başkan Yılmaz Yol Yapım Ve Onarım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

23.06.2020 - 18:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Yılmaz Yol Yapım Ve Onarım Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgiler aldı.

Toroslar Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de kaldırım, kilit parke yol ve asfalt çalışmalarını artırdı. Portakal Mahallesi'ne yaklaşık 24 bin metrekare sathi kaplama asfalt serimi yapan ekipler, çalışmalarına Yalınayak Mahallesi'nde devam ediyor. Başkan Yılmaz da Yalınayak Mahallesi'ni ziyaret ederek, ekiplerin bölgede yaptığı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İlgili birim müdürlerinin eşlik ettiği incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz; "Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza önem veriyoruz. Yalınayak Mahallemiz de hızla büyüyen ve gelişen mahallelerimizden biri. Bu mahallemizde sathi asfalt çalışmalarına başladık. Yeni yapılaşmanın olduğu bu alanlara hizmetlerimizi etkin ve verimli bir şekilde götürmenin gayretindeyiz. Yenilenen yollarımızla ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Amacımız ilçemizin her noktasında hemşehrilerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Planlı çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.    
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe genelinde devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgiler aldı.

Toroslar Belediyesi, yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelerde de kaldırım, kilit parke yol ve asfalt çalışmalarını artırdı.

Portakal Mahallesi'ne yaklaşık 24 bin metrekare sathi kaplama asfalt serimi yapan ekipler, çalışmalarına Yalınayak Mahallesi'nde devam ediyor.

Başkan Yılmaz da Yalınayak Mahallesi'ni ziyaret ederek, ekiplerin bölgede yaptığı yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

İlgili birim müdürlerinin eşlik ettiği incelemeler sırasında vatandaşlarla da sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz; "Sorumluluk alanımızdaki tüm yollarımıza önem veriyoruz. Yalınayak Mahallemiz de hızla büyüyen ve gelişen mahallelerimizden biri. Bu mahallemizde sathi asfalt çalışmalarına başladık. Yeni yapılaşmanın olduğu bu alanlara hizmetlerimizi etkin ve verimli bir şekilde götürmenin gayretindeyiz. Yenilenen yollarımızla ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşuyor. Amacımız ilçemizin her noktasında hemşehrilerimizin daha rahat ve güvenli bir şekilde yaşamını sürdürmesi. Planlı çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.