Belediye Çalışıyor Erdemli Güzelleşiyor

03.12.2020 - 09:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Belediye Çalışıyor Erdemli Güzelleşiyor

Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde budama, bakım, onarım gibi birçok alanda çalışma yapıyor. Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor. İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok alanda yürütülen faaliyetler ile Kontrollü Hayat kurallarına uygun bakım çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi, son zamanlarda ülkenin her noktasında meydana gelen yangınlara ‘Daha Yeşil Bir Erdemli’ sloganı ile cevap veriyor. Çim biçme, budama, gibi faaliyetler gerçekleştiren ekipler, kendi ürünlerini de kendisi yetiştirerek örnek oluyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü olarak sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarını kullanmaya başlayan vatandaşların, en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sahil bandında yapılan çalışmalarla alanların kurallara uygun kullanılması için 7/24 hizmet ürettiklerini belirtti.
Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor.

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde budama, bakım, onarım gibi birçok alanda çalışma yapıyor.

Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriyor. İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok alanda yürütülen faaliyetler ile Kontrollü Hayat kurallarına uygun bakım çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi, son zamanlarda ülkenin her noktasında meydana gelen yangınlara ‘Daha Yeşil Bir Erdemli’ sloganı ile cevap veriyor. Çim biçme, budama, gibi faaliyetler gerçekleştiren ekipler, kendi ürünlerini de kendisi yetiştirerek örnek oluyor.


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü olarak sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarını kullanmaya başlayan vatandaşların, en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini vurguladı. Çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sahil bandında yapılan çalışmalarla alanların kurallara uygun kullanılması için 7/24 hizmet ürettiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.