‘Bize Üstgeçit Yap Vahap Amca’

Siyaset 17.03.2019 - 18:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

‘Bize Üstgeçit Yap Vahap Amca’

Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, çocukların ‘üstgeçit istiyoruz’ talebiyle karşılaştı. Seçer, çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı buluşmada Vahap Seçer, Mersin’de ve Türkiye’de değişim talebinin öne çıktığını 31 Mart’ta yeni bir siyasi iklimin başlayacağını söyledi. Ayrımcılık yapmadan, her kesime eşit hizmet götüren, yatırımcı ve yenilikçi bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu seçimde oyunuzu Vahap Seçer’e verin. Bana oy verdiğiniz için sizi mahcup etmeyeceğim” dedi. Vahap Seçer’in konuşması sırasında etrafında saran çocukların samimi tavırları ve masum isteklerini ifade ediş tarzları neşeli dakikalar yaşanmasına neden oldu. Seçer’in konuşması sırasında bazı çocuklar, “Abi parkımız yok” diye defalarca bağırırken bazı çocuklar da “Bize üstgeçit yap Vahap amca. Okula giderken zorlanıyoruz” diye seslendi. Çocukların taleplerine duyarsız kalmayan Vahap Seçer, “Bakın çocuklar ne diyor? Üstgeçit diyor. İşte gerçek talepler bunlar. Çocuklar isteyecek, biz yapacağız” dedi. Üstgeçit sorunu ve oyun alanı eksikliği konusunda muhtar adaylarından bilgi alan Vahap Seçer, çocuklara çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.  
Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, çocukların ‘üstgeçit istiyoruz’ talebiyle karşılaştı. Seçer, çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı buluşmada Vahap Seçer, Mersin’de ve Türkiye’de değişim talebinin öne çıktığını 31 Mart’ta yeni bir siyasi iklimin başlayacağını söyledi.

Ayrımcılık yapmadan, her kesime eşit hizmet götüren, yatırımcı ve yenilikçi bir belediye başkanı olacağını ifade eden Vahap Seçer, “Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun, bu seçimde oyunuzu Vahap Seçer’e verin. Bana oy verdiğiniz için sizi mahcup etmeyeceğim” dedi.

Vahap Seçer’in konuşması sırasında etrafında saran çocukların samimi tavırları ve masum isteklerini ifade ediş tarzları neşeli dakikalar yaşanmasına neden oldu.

Seçer’in konuşması sırasında bazı çocuklar, “Abi parkımız yok” diye defalarca bağırırken bazı çocuklar da “Bize üstgeçit yap Vahap amca. Okula giderken zorlanıyoruz” diye seslendi.

Çocukların taleplerine duyarsız kalmayan Vahap Seçer, “Bakın çocuklar ne diyor? Üstgeçit diyor. İşte gerçek talepler bunlar. Çocuklar isteyecek, biz yapacağız” dedi.

Üstgeçit sorunu ve oyun alanı eksikliği konusunda muhtar adaylarından bilgi alan Vahap Seçer, çocuklara çocuklara üstgeçit, yeni oyun alanları, çocuk ve gençlik etkinlik merkezi yapma sözü verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.