Bozdoğan 'Halkımızın İhtiyaç Ve İsteklerine Göre Proje Üretiyoruz'

06.05.2021 - 14:32, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Bozdoğan 'Halkımızın İhtiyaç Ve İsteklerine Göre Proje Üretiyoruz'

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapımları tamamlanarak bayramdan sonra halkın kullanımına sunulacak olan hizmetlerin son durumlarını inceledi.

  Başkan Bozdoğan, şehrin eğitim, sağlık ve sosyo-kültürel alanda kalkınmasını sağlayacak proje çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla sabahın erken saatlerinde ilçe merkezi başta olmak üzere Sarıveli, Meşelik, Çavdarlı ve Sucular mahallerine giderek yapımı devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceledi.   BOZDOĞAN “HALKIMIZIN İHTİYAÇ VE İSTEKLERİNE GÖRE PROJE ÜRETİYORUZ”   Projeler üretirken halkın ihtiyaçları doğrultusunda kararlar aldıklarını dile getiren başkan Bozdoğan; “Merkeze uzak mahallerde uzun süredir eksiklikleri hissedilen doktor muayene odaları, misafirhaneler ve muhtarlarımızın halka hizmet verecekleri binalarının yapımları için teknik ekiple birlikte yerinde keşif ve planlama yapıyoruz. Muayene odaları eksikliği nedeniyle, kimi zaman kahve köşelerinde kimi zamanda uygun olmayan yerlere evlerinden getirdikleri perdeleri gererek muayene olmak zorunda kalan kadınlarımızın bu sorununa çare olmakla birlikte, köy misafirhaneleri ve muhtar odalarının inşası için çalışmalara hız verdik. Bu çalışmalarımızın son aşamasına geldik kısmet olursa bayramdan sonra bu hizmetleri açarak halkımızın kullanımına sunacağız. Ayrıca geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize kazandıracağımız ve çocuklarımız için eşsiz bir tesis olacak olan Çocuk Bilim ve Sanat Akademisi inşaatımızı da ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Çocuk Bilim ve Sanat Akademisi’nin hayata geçmesiyle birlikte çocuklarımızın bilim, matematik ve fizikle tanışarak, ulusal ve uluslararası düzeyde çağdaşlarıyla eşit bir düzeyde eğitim alması ve eşit olanaklara sahip olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapımları tamamlanarak bayramdan sonra halkın kullanımına sunulacak olan hizmetlerin son durumlarını inceledi.

 

Başkan Bozdoğan, şehrin eğitim, sağlık ve sosyo-kültürel alanda kalkınmasını sağlayacak proje çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla sabahın erken saatlerinde ilçe merkezi başta olmak üzere Sarıveli, Meşelik, Çavdarlı ve Sucular mahallerine giderek yapımı devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceledi.

 

BOZDOĞAN “HALKIMIZIN İHTİYAÇ VE İSTEKLERİNE GÖRE PROJE ÜRETİYORUZ”

 

Projeler üretirken halkın ihtiyaçları doğrultusunda kararlar aldıklarını dile getiren başkan Bozdoğan; “Merkeze uzak mahallerde uzun süredir eksiklikleri hissedilen doktor muayene odaları, misafirhaneler ve muhtarlarımızın halka hizmet verecekleri binalarının yapımları için teknik ekiple birlikte yerinde keşif ve planlama yapıyoruz. Muayene odaları eksikliği nedeniyle, kimi zaman kahve köşelerinde kimi zamanda uygun olmayan yerlere evlerinden getirdikleri perdeleri gererek muayene olmak zorunda kalan kadınlarımızın bu sorununa çare olmakla birlikte, köy misafirhaneleri ve muhtar odalarının inşası için çalışmalara hız verdik. Bu çalışmalarımızın son aşamasına geldik kısmet olursa bayramdan sonra bu hizmetleri açarak halkımızın kullanımına sunacağız. Ayrıca geleceğimizin teminatı çocuklarımız için şehrimize kazandıracağımız ve çocuklarımız için eşsiz bir tesis olacak olan Çocuk Bilim ve Sanat Akademisi inşaatımızı da ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Çocuk Bilim ve Sanat Akademisi’nin hayata geçmesiyle birlikte çocuklarımızın bilim, matematik ve fizikle tanışarak, ulusal ve uluslararası düzeyde çağdaşlarıyla eşit bir düzeyde eğitim alması ve eşit olanaklara sahip olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.