‘Bugün de bizden’ diyerek bağışta bulundular

03.06.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

‘Bugün de bizden’ diyerek bağışta bulundular

Korona günlerinde sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bugün de Bizden’ kampanyası büyümeye devam ediyor.

Kampanya kapsamında Akdeniz Rotary Kulübü üyeleri belediyeye gelerek satın aldıkları mamaları teslim etti. Mamalar, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel mama kapları ile çeşitli park ve alanlarda hayvan dostlarımızın beslenmesinde kullanılacak. ‘KAMPANYANIN DEVAM ETMESİ ÇOK ÖNEMLİ’ Akdeniz Rotary Kulübü bünyesinde oluşturdukları Patili Dostlar Grubu ile belirli dönemlerde bu tür bağışlarda bulunduklarını ifade eden grup temsilcisi Demet Altay, “Mezitli Belediyemiz tarafından böyle bir kampanya düzenlendiğini duyunca hemen katkı sunmak istedik. Yapılan şey son derece önemli ve mutlaka destek sağlanmalı. Özellikle bu kampanyanın devam etmesi gerekiyor. Başkanımıza ve belediye personelimize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim” dedi. ‘MEZİTLİ’NİN İYİ İNSANLARINI SOKAK DOSTLARIMIZA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM’ ‘Bugün de Bizden’ adını verdiğimiz kampanyamıza destek olarak sokakta yaşayan dostlarımızın beslenmesine katkı sunulabileceğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün ki mamaları bizden diyerek sokak hayvanları için kampanyamızı başlattık. Vatandaşlarımız, sokak canlarımızın beslenmesi için Mezitli Belediyemizi arayarak miktarı ne kadar olursa olsun mama bağışında bulunabilirler” dedi. ‘SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMAMALIYIZ’ Virüse karşı verilen mücadelede Mezitli’de yaşayan hiçbir vatandaşı olduğu gibi hiçbir canlıyı virüsün olumsuz etkisiyle baş başa bırakmak istemediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Korona virüsünün olumsuz etkilerini yok etmek adına her türlü tedbirimizi aldık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken sokaktaki dostlarımızı da unutamayız. Bugün de bizden olsun diyerek mama bağışında bulunan Akdeniz Rotary Kulübü üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.      
Korona günlerinde sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bugün de Bizden’ kampanyası büyümeye devam ediyor.

Kampanya kapsamında Akdeniz Rotary Kulübü üyeleri belediyeye gelerek satın aldıkları mamaları teslim etti. Mamalar, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel mama kapları ile çeşitli park ve alanlarda hayvan dostlarımızın beslenmesinde kullanılacak.

‘KAMPANYANIN DEVAM ETMESİ ÇOK ÖNEMLİ’

Akdeniz Rotary Kulübü bünyesinde oluşturdukları Patili Dostlar Grubu ile belirli dönemlerde bu tür bağışlarda bulunduklarını ifade eden grup temsilcisi Demet Altay, “Mezitli Belediyemiz tarafından böyle bir kampanya düzenlendiğini duyunca hemen katkı sunmak istedik. Yapılan şey son derece önemli ve mutlaka destek sağlanmalı. Özellikle bu kampanyanın devam etmesi gerekiyor. Başkanımıza ve belediye personelimize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

‘MEZİTLİ’NİN İYİ İNSANLARINI SOKAK DOSTLARIMIZA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM’

‘Bugün de Bizden’ adını verdiğimiz kampanyamıza destek olarak sokakta yaşayan dostlarımızın beslenmesine katkı sunulabileceğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün ki mamaları bizden diyerek sokak hayvanları için kampanyamızı başlattık. Vatandaşlarımız, sokak canlarımızın beslenmesi için Mezitli Belediyemizi arayarak miktarı ne kadar olursa olsun mama bağışında bulunabilirler” dedi.

‘SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMAMALIYIZ’

Virüse karşı verilen mücadelede Mezitli’de yaşayan hiçbir vatandaşı olduğu gibi hiçbir canlıyı virüsün olumsuz etkisiyle baş başa bırakmak istemediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Korona virüsünün olumsuz etkilerini yok etmek adına her türlü tedbirimizi aldık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken sokaktaki dostlarımızı da unutamayız. Bugün de bizden olsun diyerek mama bağışında bulunan Akdeniz Rotary Kulübü üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.