Büyükşehir'den, Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Bakım Çalışması

16.03.2020 - 12:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir'den, Tarsus’taki Huzurevi Bahçesinde Bakım Çalışması

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

Büyükşehir ekipleri tarafından Tarsus’ta bulunan huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı, çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.   Göreve geldiği ilk günden bu yana “Bir kesimin değil, herkesin Belediye Başkanı olacağım” diyen ve bunu icraatları ile gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor.   Hal Kompleksi içerisinde çalışan kadınların çocukları için kreş açan, ilkokul çocuklarının sağlıklı şekilde büyüyebilmesi için süt dağıtan, üniversite adaylarına kurs açıp, üniversitede okuyan gençlere öğrenim yardımı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.   Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ilçe belediyesinin tesisleri içerisinde yer alan ve 60 yaşlının kaldığı huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı ve çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.   Ekipler, detaylı çalışma gerçekleştirdi Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.   Büyükşehir yetkililerinden ziyaret Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmetlerini götürmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

Büyükşehir ekipleri tarafından Tarsus’ta bulunan huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı, çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.

 

Göreve geldiği ilk günden bu yana “Bir kesimin değil, herkesin Belediye Başkanı olacağım” diyen ve bunu icraatları ile gösteren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 7’den 70’e toplumun tüm kesimlerine hizmet götürmeye devam ediyor.

 

Hal Kompleksi içerisinde çalışan kadınların çocukları için kreş açan, ilkokul çocuklarının sağlıklı şekilde büyüyebilmesi için süt dağıtan, üniversite adaylarına kurs açıp, üniversitede okuyan gençlere öğrenim yardımı yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hayatlarının ikinci baharındaki yaşlıları da unutmayarak, hizmet yelpazesini en geniş şekilde vatandaşlara sunuyor.

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta ilçe belediyesinin tesisleri içerisinde yer alan ve 60 yaşlının kaldığı huzurevinin bahçesinde, kapsamlı bakım çalışması yapıldı. Ağaçların budandığı ve çevre bakımının yapıldığı çalışmalar kapsamında huzurevi bahçesine rengarenk çiçek fideleri ve güller dikildi.

 

Ekipler, detaylı çalışma gerçekleştirdi

Tarsus Kaymakamlığı’na bağlı huzurevinin bahçesinde ağaç budama ve çevre bakımı çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi personeli, kamelyaların zemin bakımı ve diğer tadilat çalışmalarını gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında açtığında çok güzel görüntüler oluşturan ruelya, menekşe, papatya, balıkağzı, gelin duvağı gibi çeşit çeşit çiçek fideleri dikilirken, yürüyüş yolu kenarları ise sarmaşıkla donatıldı.

 

Büyükşehir yetkililerinden ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç ve Mersin İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uyan, huzurevine giderek burada yaşlıları ziyaret etti. CHP Tarsus İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Gülbahar’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Huzurevi Müdiresi Duygu Nur Özdağ, çalışmalarla ve tesisle ilgili bilgi verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, “Tarsus Huzurevi’nde kalan yaşlılarımızı ziyaret etmenin ve onlarla sohbet etmenin mutluluğunu yaşadık. Büyükşehir Belediyesi olarak imkanlar ve yasal mevzuat içerisinde her zaman huzurevimize destek olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.