Büyükşehir, İlk Kez Dijital Ortamda Turizm Fuarına Katılıyor

24.02.2021 - 16:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir, İlk Kez Dijital Ortamda Turizm Fuarına Katılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin turizm değerlerini dünya ile buluşturan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılıyor.

25-27 Şubat’ta yapılacak olan fuar, pandemi dolayısıyla dijital olarak gerçekleştirilecek. Sektör temsilcilerini bir araya getirecek olan fuarda Mersin Büyükşehir, gastronomi, arkeoloji, kültür-sanat etkinlikleri ve tarihi turistik tüm ören yerlerini tanıtacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin turizm değerlerini dünya ile buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılıyor. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen fuar, pandemi dolayısıyla dijital olarak gerçekleştirilecek. 25 Şubat’ta başlayacak olan fuar 27 Şubat’a kadar devam edecek. Teknolojik yeniliklerin ve dijital iş modellerinin tüm avantajlarından faydalanarak hem iç turizm hem de uluslararası turizm alanında alım heyetlerini buluşturacak olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, sektör temsilcilerinin çok daha hızlı ve etkin bir şekilde iş görüşmelerini gerçekleştirebilmelerine fırsat tanıyan bir platform oluşturulacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, gastronomi, arkeoloji, kültür ve sanat etkinlikleri, tarihi turistik tüm ören yerleri bilgi ve fotoğraflarıyla fuarda yerini alacak. Mersin’in potansiyeli ve gelişim hedefi ortaya konulacak Sektör temsilcilerinin online ortamda buluşacağı fuarda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin koordinesinde Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in turizm alanındaki potansiyelini ve gelişim hedefini ortaya koyma fırsatı bulacak. Büyükşehir, turizm ve tanıtım anlamında yaptığı tüm faaliyetleri, gastronomisi, arkeolojik kazı çalışmaları ile kültür-sanat, Kadın ve Aile Hizmetleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri ile fuarda yerini alacak. Büyükşehir ayrıca; VR Mersin tanıtım videosu ve hazırlanan birbirinden farklı tanıtım videolarıyla kenti farklı yönleriyle tanıtacak.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin turizm değerlerini dünya ile buluşturan ve bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılıyor.

25-27 Şubat’ta yapılacak olan fuar, pandemi dolayısıyla dijital olarak gerçekleştirilecek. Sektör temsilcilerini bir araya getirecek olan fuarda Mersin Büyükşehir, gastronomi, arkeoloji, kültür-sanat etkinlikleri ve tarihi turistik tüm ören yerlerini tanıtacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin turizm değerlerini dünya ile buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı’na katılıyor. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen fuar, pandemi dolayısıyla dijital olarak gerçekleştirilecek. 25 Şubat’ta başlayacak olan fuar 27 Şubat’a kadar devam edecek.

Teknolojik yeniliklerin ve dijital iş modellerinin tüm avantajlarından faydalanarak hem iç turizm hem de uluslararası turizm alanında alım heyetlerini buluşturacak olan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, sektör temsilcilerinin çok daha hızlı ve etkin bir şekilde iş görüşmelerini gerçekleştirebilmelerine fırsat tanıyan bir platform oluşturulacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, gastronomi, arkeoloji, kültür ve sanat etkinlikleri, tarihi turistik tüm ören yerleri bilgi ve fotoğraflarıyla fuarda yerini alacak.

Mersin’in potansiyeli ve gelişim hedefi ortaya konulacak

Sektör temsilcilerinin online ortamda buluşacağı fuarda, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin koordinesinde Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in turizm alanındaki potansiyelini ve gelişim hedefini ortaya koyma fırsatı bulacak. Büyükşehir, turizm ve tanıtım anlamında yaptığı tüm faaliyetleri, gastronomisi, arkeolojik kazı çalışmaları ile kültür-sanat, Kadın ve Aile Hizmetleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri ile fuarda yerini alacak. Büyükşehir ayrıca; VR Mersin tanıtım videosu ve hazırlanan birbirinden farklı tanıtım videolarıyla kenti farklı yönleriyle tanıtacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.