Büyükşehir, Merkezde Ve İlçelerde Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

24.02.2021 - 10:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir, Merkezde Ve İlçelerde Yol Yapım Çalışmalarını Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Tarsus İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Yolu öncelikle asfalta hazır hale getiren ekipler, sıcak asfalt kaplama çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu kısa sürede trafiğe açtı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent geneline yaydığı sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarsus’un kent merkezinde bulunan caddelerinde kaldırım ve asfalt yenileme faaliyetlerini program dahilinde sürdüren ekipler, özellikle önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor. Tarsus İlçesi Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, öncelikle deforme olan asfaltı freze makinesi ile kazıyarak yolu asfalta hazır hale getirdi. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayan ekiplerin hızla tamamladığı yol trafiğe açıldı. Çalışmalar kent genelinde sürüyor Mersin genelinde yürüttükleri çalışmalarla kenti adeta şantiye sahasına çeviren Büyükşehir ekiplerinin kentin farklı noktalarında eş zamanlı sürdürdüğü kaldırım, refüj, kavşak düzenleme ve sıcak asfalt çalışmaları ile yollar daha konforlu hale geliyor. Hafta sonu sokağa çıkma yasağında da görev alan ekipler, bir yandan yolları asfalta hazırlarken bir yandan da hazırlığı tamamlanan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Vatandaşın talepleri doğrultusunda da yol bakım ve onarım çalışmalarını yönlendiren ekipler, Silifke İlçesi Göksu Mahallesi 72. Sokak’ta asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Toroslar İlçesi Çiftçiler Caddesi’nde Plent Mix Temel (PMT) serimi ile asfalta hazırlık yapan ekipler, Gaziosmanpaşa Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yürüttü. 4. Çevre Yolu için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren ekipler, Yenişehir İlçesi Mimar Sinan Caddesi’ni de PMT serimi ile asfalta hazırladı. Akdeniz İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde, GMK ile İstiklal Caddesi arasında freze kazısı yapan ekipler, yolu asfalt ile kaldırım çalışmaları için hazırladı.
Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Tarsus İlçesi Gazipaşa Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Yolu öncelikle asfalta hazır hale getiren ekipler, sıcak asfalt kaplama çalışmalarını hızla tamamlayarak yolu kısa sürede trafiğe açtı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, kent geneline yaydığı sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tarsus’un kent merkezinde bulunan caddelerinde kaldırım ve asfalt yenileme faaliyetlerini program dahilinde sürdüren ekipler, özellikle önemli noktalarda yaşanan yol problemlerini bir bir çözüme kavuşturuyor.

Tarsus İlçesi Gazipaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarı’nda sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, öncelikle deforme olan asfaltı freze makinesi ile kazıyarak yolu asfalta hazır hale getirdi. Sıcak asfalt kaplama çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayan ekiplerin hızla tamamladığı yol trafiğe açıldı.

Çalışmalar kent genelinde sürüyor

Mersin genelinde yürüttükleri çalışmalarla kenti adeta şantiye sahasına çeviren Büyükşehir ekiplerinin kentin farklı noktalarında eş zamanlı sürdürdüğü kaldırım, refüj, kavşak düzenleme ve sıcak asfalt çalışmaları ile yollar daha konforlu hale geliyor.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağında da görev alan ekipler, bir yandan yolları asfalta hazırlarken bir yandan da hazırlığı tamamlanan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. Vatandaşın talepleri doğrultusunda da yol bakım ve onarım çalışmalarını yönlendiren ekipler, Silifke İlçesi Göksu Mahallesi 72. Sokak’ta asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Toroslar İlçesi Çiftçiler Caddesi’nde Plent Mix Temel (PMT) serimi ile asfalta hazırlık yapan ekipler, Gaziosmanpaşa Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yürüttü. 4. Çevre Yolu için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren ekipler, Yenişehir İlçesi Mimar Sinan Caddesi’ni de PMT serimi ile asfalta hazırladı.

Akdeniz İlçesi Cengiz Topel Caddesi’nde, GMK ile İstiklal Caddesi arasında freze kazısı yapan ekipler, yolu asfalt ile kaldırım çalışmaları için hazırladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.