Büyükşehir, Tüm Ekipleriyle Yoğun Yağışın İzlerini Siliyor

25.12.2019 - 18:02, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehir, Tüm Ekipleriyle Yoğun Yağışın İzlerini Siliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar ve deniz kabarması sonucunda zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Yoğun yağış nedeniyle iki gündür ihbarları değerlendirerek, gerekli önlemleri alan Büyükşehir ve MESKİ ekipleri, yaptıkları çalışmalarla Mersin halkının can ve mal kaybı yaşamasının önüne geçti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy başkanlığındaki heyet, Adnan Menderes Bulvarı ve sahil bandı boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Selden büyük zarar gören Adana’ya da yardım elini uzatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi’nden personel ve gerekli ekipmanları bölgeye ulaştırdı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar ve deniz kabarması sonucunda zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları çerçevesinde iki gündür etkili olan yoğun yağış boyunca teyakkuzda olan ekipler, tüm ihbarları değerlendirerek gerekli önlemleri büyük bir titizlikle aldı. Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ile Mersin halkının can ve mal kaybı yaşamasının önüne geçildi.   Tüm ekipler koordineli çalışıyor Büyükşehir ve MESKİ ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy’un öncülüğünde Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Can Kuruloğlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Halisdemir, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, Adnan Menderes Bulvarı ve sahil bandı boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Deniz kabarması sonucu meydana gelen taş ve toprak yığınlarının temizleme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri çalışmalarına gün boyunca devam edecek. Bu çalışmaların yanı sıra Fen İşleri Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ile MESKİ ekipleri de yoğun yağışlar sonucunda oluşan zararların giderilmesi için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.   Büyükşehir’den Adana’ya yardım eli uzandı Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar nedeniyle büyük ölçüde zarar gören Adana’ya da yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yoğun yağış ve olumsuz hava koşullarından etkilenen Adana’ya 2 hizmet pikabı, 12 motopomp, 1 kurtarma aracı ve 15 personel göndererek, çalışmalara destek oldu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar ve deniz kabarması sonucunda zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Yoğun yağış nedeniyle iki gündür ihbarları değerlendirerek, gerekli önlemleri alan Büyükşehir ve MESKİ ekipleri, yaptıkları çalışmalarla Mersin halkının can ve mal kaybı yaşamasının önüne geçti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy başkanlığındaki heyet, Adnan Menderes Bulvarı ve sahil bandı boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Selden büyük zarar gören Adana’ya da yardım elini uzatan Mersin Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Dairesi’nden personel ve gerekli ekipmanları bölgeye ulaştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar ve deniz kabarması sonucunda zarar gören alanların tespit ve temizlik çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları çerçevesinde iki gündür etkili olan yoğun yağış boyunca teyakkuzda olan ekipler, tüm ihbarları değerlendirerek gerekli önlemleri büyük bir titizlikle aldı. Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerinin yaptığı çalışmalarla ile Mersin halkının can ve mal kaybı yaşamasının önüne geçildi.

 

Tüm ekipler koordineli çalışıyor

Büyükşehir ve MESKİ ekipleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Ali Ulusoy’un öncülüğünde Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Göher Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Can Kuruloğlu, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Hüsnü Öz, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Bülent Halisdemir, Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, Adnan Menderes Bulvarı ve sahil bandı boyunca yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Deniz kabarması sonucu meydana gelen taş ve toprak yığınlarının temizleme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri çalışmalarına gün boyunca devam edecek. Bu çalışmaların yanı sıra Fen İşleri Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ile MESKİ ekipleri de yoğun yağışlar sonucunda oluşan zararların giderilmesi için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

 

Büyükşehir’den Adana’ya yardım eli uzandı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağışlar nedeniyle büyük ölçüde zarar gören Adana’ya da yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yoğun yağış ve olumsuz hava koşullarından etkilenen Adana’ya 2 hizmet pikabı, 12 motopomp, 1 kurtarma aracı ve 15 personel göndererek, çalışmalara destek oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.