Büyükşehirden, Corona’ya Karşı Sıkı Dezenfeksiyon Çalışmaları

13.03.2020 - 11:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Büyükşehirden, Corona’ya Karşı Sıkı Dezenfeksiyon Çalışmaları

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Corona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili gerekli önlemleri alarak, önemli çalışmalar yapıyor.

Gün içinde binlerce Mersinli’nin kullandığı halk otobüslerinde temizleme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir, vatandaşların bir arada olduğu ibadethanelerde de yaptığı dezenfeksiyon çalışmaları ile salgın hastalıklara neden olabilecek mikroorganizmaları yok ediyor.   Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen dezenfeksiyon ve denetleme işlemleri, gün içerisinde periyodik olarak tekrarlanıyor. Ekipler, dezenfeksiyon çalışmalarını ve denetimleri, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği işlemler doğrultusunda gerçekleştiriyor.   Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Corona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili gerekli önlemleri alarak, önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Vatandaşların yoğun olarak bir arada yer aldığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  hijyen denetimleri de yapıyor.   Gün içinde binlerce Mersinli’nin kullandığı halk otobüslerinde temizleme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bir arada olduğu ibadethanelerde de yaptığı dezenfeksiyon çalışmaları ile salgın hastalıklara neden olabilecek mikroorganizmaları yok ediyor.   Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen dezenfeksiyon ve denetleme işlemleri, gün içerisinde periyodik olarak tekrarlanıyor. Ekipler dezenfeksiyon çalışmalarını ve denetimleri Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği işlemler doğrultusunda gerçekleştiriyor.   Camiler ve şadırvanlar periyodik olarak dezenfekte ediliyor Vatandaşların yoğun olduğu ibadethanelerde özenle temizlik işlemlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Corona virüsüne karşı hem dezenfeksiyon işlemlerini hem de denetimlerini sıklaştırdı. Camilerin içini, şadırvanları, vatandaşların elle temas ettiği her noktayı temizleyen ekipler, gün içerisinde belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerini tekrarlıyor.    “Düzenli olarak dezenfeksiyon ve hijyen denetimi yapıyoruz” Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Doktor Bahar Gülcay Çat Bakır, gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları ve denetimleri anlattı. İnsanların bir arada olduğu alanlarda çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Bakır, “Son günlerde birçok dünya ülkesine yayılan Corona virüsüne karşı Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik anlamında gerekli tedbirlerimizi aldık.  Düzenli olarak dezenfeksiyon ve hijyen denetimi yapıyoruz. Kalabalık alanlarda, otobüslerde, camilerimizin içlerinde ve şadırvanlarda dezenfeksiyon işlemi yapıyoruz. Temizlik ve hijyen konularında denetimlerimizi sıklaştırdık. İşlemlerimizi Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği doğrultuda uyguluyoruz. Halkımızın aklında soru işareti kalmasın çünkü her türlü temizlik işlemlerini yapıyoruz” dedi. Liman çevresinde yoğun olarak kullanılan balıkçı barınakları ve işletmeler de ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.  
Mersin Büyükşehir Belediyesi, Corona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili gerekli önlemleri alarak, önemli çalışmalar yapıyor.

Gün içinde binlerce Mersinli’nin kullandığı halk otobüslerinde temizleme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir, vatandaşların bir arada olduğu ibadethanelerde de yaptığı dezenfeksiyon çalışmaları ile salgın hastalıklara neden olabilecek mikroorganizmaları yok ediyor.

 

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen dezenfeksiyon ve denetleme işlemleri, gün içerisinde periyodik olarak tekrarlanıyor. Ekipler, dezenfeksiyon çalışmalarını ve denetimleri, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği işlemler doğrultusunda gerçekleştiriyor.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çin’de başlayarak tüm dünyaya yayılan ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan Corona virüsüne karşı dezenfeksiyon işlemleri ile ilgili gerekli önlemleri alarak, önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Vatandaşların yoğun olarak bir arada yer aldığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ekipleri,  hijyen denetimleri de yapıyor.

 

Gün içinde binlerce Mersinli’nin kullandığı halk otobüslerinde temizleme ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bir arada olduğu ibadethanelerde de yaptığı dezenfeksiyon çalışmaları ile salgın hastalıklara neden olabilecek mikroorganizmaları yok ediyor.

 

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen dezenfeksiyon ve denetleme işlemleri, gün içerisinde periyodik olarak tekrarlanıyor. Ekipler dezenfeksiyon çalışmalarını ve denetimleri Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği işlemler doğrultusunda gerçekleştiriyor.

 

Camiler ve şadırvanlar periyodik olarak dezenfekte ediliyor

Vatandaşların yoğun olduğu ibadethanelerde özenle temizlik işlemlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Corona virüsüne karşı hem dezenfeksiyon işlemlerini hem de denetimlerini sıklaştırdı. Camilerin içini, şadırvanları, vatandaşların elle temas ettiği her noktayı temizleyen ekipler, gün içerisinde belirli aralıklarla dezenfeksiyon işlemlerini tekrarlıyor.

 

 “Düzenli olarak dezenfeksiyon ve hijyen denetimi yapıyoruz”

Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Doktor Bahar Gülcay Çat Bakır, gerçekleştirilen dezenfeksiyon çalışmaları ve denetimleri anlattı. İnsanların bir arada olduğu alanlarda çalışmaları yoğunlaştırdıklarını ifade eden Bakır, “Son günlerde birçok dünya ülkesine yayılan Corona virüsüne karşı Büyükşehir Belediyesi olarak temizlik anlamında gerekli tedbirlerimizi aldık.  Düzenli olarak dezenfeksiyon ve hijyen denetimi yapıyoruz. Kalabalık alanlarda, otobüslerde, camilerimizin içlerinde ve şadırvanlarda dezenfeksiyon işlemi yapıyoruz. Temizlik ve hijyen konularında denetimlerimizi sıklaştırdık. İşlemlerimizi Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği doğrultuda uyguluyoruz. Halkımızın aklında soru işareti kalmasın çünkü her türlü temizlik işlemlerini yapıyoruz” dedi.

Liman çevresinde yoğun olarak kullanılan balıkçı barınakları ve işletmeler de ekipler tarafından dezenfekte ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.