Çağatay 'Hedefimiz Toroslarda 10 bin üye'

05.03.2021 - 00:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Çağatay 'Hedefimiz Toroslarda 10 bin üye'

Mersin siyasetinin genç ve dinamik isimlerinden Muharrem Çağatay, CHP Toroslar İlçe Başkan adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçeyi karış karış dolaşan Çağatay “Hedefimiz 10 bin üye” diyor.

CHP Toroslar İlçe Başkanlığına adaylığını şimdiden ilan eden Muharrem Çağatay, Toroslar’ın tüm mahalle ve köylerini gezerek parti tabanıyla ve halkla buluştuklarını söyledi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in özellikle kırsal mahallelerde yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Muharrem Çağatay, “Sayın Vahap Seçer ile birlikte Mersin’de yeni bir dönem başladı. Artık daha dinamik bir belediyecilik anlayışı var. Toroslar’ın her köşesinde CHP belediyeciliği, sosyal demokrat belediyecilik kendini hissettiriyor. CHP Toroslar İlçe Örgütünün de daha dinamik, daha genç olmasını sağlamak için yola çıktık. Toroslar CHP’nin kalesi olabilir. Buna inanıyoruz. Onun için hedefimizi 10 bin üye olarak belirledik” dedi.
Mersin siyasetinin genç ve dinamik isimlerinden Muharrem Çağatay, CHP Toroslar İlçe Başkan adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor. İlçeyi karış karış dolaşan Çağatay “Hedefimiz 10 bin üye” diyor.

CHP Toroslar İlçe Başkanlığına adaylığını şimdiden ilan eden Muharrem Çağatay, Toroslar’ın tüm mahalle ve köylerini gezerek parti tabanıyla ve halkla buluştuklarını söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in özellikle kırsal mahallelerde yaptığı çalışmaları vatandaşlara anlattıklarını ifade eden Muharrem Çağatay, “Sayın Vahap Seçer ile birlikte Mersin’de yeni bir dönem başladı. Artık daha dinamik bir belediyecilik anlayışı var. Toroslar’ın her köşesinde CHP belediyeciliği, sosyal demokrat belediyecilik kendini hissettiriyor. CHP Toroslar İlçe Örgütünün de daha dinamik, daha genç olmasını sağlamak için yola çıktık. Toroslar CHP’nin kalesi olabilir. Buna inanıyoruz. Onun için hedefimizi 10 bin üye olarak belirledik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.