Can Atilla ve Elif Gökalp’ten muhteşem bir kapanış konseri.

Kültür-Sanat 03.05.2019 - 09:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Can Atilla ve Elif Gökalp’ten muhteşem bir kapanış konseri.

Bu yıl 10 Nisan-02 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, perdelerini, dünyaca ünlü müzisyen ve besteci Can Atilla ve Elif Gökalp ile kapattı.

02 Mayıs 2019 Perşembe saat: 20.00’de Yenişehir Belediyesi AKM’de yer alan konserde, İdea, Yunusname, Aşk-ı Hürrem (vokal), Esir Pazarı, Yıldızların Kulesi Galata (vokal), Hazerfen Semada, Justinyen, Leb-i Derya, Od, Rumeli Hisarı’nın Yapılışı, Sırlı Gemiler, Sultanlar Aşkına (Vokal), Şems Tutulması, Sarajevo Nights, eserleri seslendirildi.  TRT sanatçılarından Elif Gökalp‘in solist olarak yer aldığı konsere her biri kendi alanının virtüözü olan Mahir Şafak Tuzcu (elktro gitar),  Mehmet Levent Ünal (davul), Muhammet Özer (bas gitar), eşlik etti.    1 saat 20 dakika süren konser sonunda, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sanatçılara çiçek takdim etti. Can Atilla, fuayede hayranlarıyla imza ve söyleşi gerçekleştirdi.      Festival, 18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında ayrıntılı bilgileri halkımızla ilerleyen günlerde paylaşacaktır.    
Bu yıl 10 Nisan-02 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, perdelerini, dünyaca ünlü müzisyen ve besteci Can Atilla ve Elif Gökalp ile kapattı.

02 Mayıs 2019 Perşembe saat: 20.00’de Yenişehir Belediyesi AKM’de yer alan konserde, İdea, Yunusname, Aşk-ı Hürrem (vokal), Esir Pazarı, Yıldızların Kulesi Galata (vokal), Hazerfen Semada, Justinyen, Leb-i Derya, Od, Rumeli Hisarı’nın Yapılışı, Sırlı Gemiler, Sultanlar Aşkına (Vokal), Şems Tutulması, Sarajevo Nights, eserleri seslendirildi.  TRT sanatçılarından Elif Gökalp‘in solist olarak yer aldığı konsere her biri kendi alanının virtüözü olan Mahir Şafak Tuzcu (elktro gitar),  Mehmet Levent Ünal (davul), Muhammet Özer (bas gitar), eşlik etti.

   1 saat 20 dakika süren konser sonunda, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer sanatçılara çiçek takdim etti. Can Atilla, fuayede hayranlarıyla imza ve söyleşi gerçekleştirdi. 

    Festival, 18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali hakkında ayrıntılı bilgileri halkımızla ilerleyen günlerde paylaşacaktır.

 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.