Can Dostlar Ebedi Mezarlığında İlk Defin Yapıldı

30.11.2020 - 18:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Can Dostlar Ebedi Mezarlığında İlk Defin Yapıldı

Tarsus Belediyesi tarafından kısa bir zaman önce açılışı yapılan Can Dostlar Ebedi Mezarlığında defin işlemleri başladı.

Yaşamını yitiren Gofret isimli sahipli bir köpek, Tarsus Belediyesi Veteriner Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Can Dostlar Ebedi Mezarlığına defnedildi. Mersin’in Mezitli ilçesinde bir aile tarafından bakımı üstlenilen henüz 2 aylık olan Gofret geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşama veda etti. Sahipleri tarafından çok sevilen Gofret Tarsus’ta açılan mezarlığa defin edilirken can dostlarını yitiren aile büyük üzüntü yaşadı. TARSUS BELEDİYESİ ÜCRET ALMAYACAK Tarsus Belediyesi verdiği cenaze hizmeti ve defin işleminden ücret almazken, Gofret’in ailesine birde mezar taşı verildi.
Tarsus Belediyesi tarafından kısa bir zaman önce açılışı yapılan Can Dostlar Ebedi Mezarlığında defin işlemleri başladı.

Yaşamını yitiren Gofret isimli sahipli bir köpek, Tarsus Belediyesi Veteriner Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Can Dostlar Ebedi Mezarlığına defnedildi.

Mersin’in Mezitli ilçesinde bir aile tarafından bakımı üstlenilen henüz 2 aylık olan Gofret geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşama veda etti. Sahipleri tarafından çok sevilen Gofret Tarsus’ta açılan mezarlığa defin edilirken can dostlarını yitiren aile büyük üzüntü yaşadı.

TARSUS BELEDİYESİ ÜCRET ALMAYACAK

Tarsus Belediyesi verdiği cenaze hizmeti ve defin işleminden ücret almazken, Gofret’in ailesine birde mezar taşı verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.