Canan Turgut son yolculuğuna uğurlandı

07.05.2019 - 18:21, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Canan Turgut son yolculuğuna uğurlandı

Mesiad önceki önceki dönem saymanı, Meryad'ın denetleme kurulu üyesi ve Mersin'in tanınmış iş insanı Ferman Turgut'un eşi iş insanı Canan Turgut bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün yaşamını yitiren Canan Turgut için Muğdat Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Akbelen'deki Şehir Mezarlığında toprağa verildi. Oldukça üzgün olduğu görülen Ferman Turgut daha sonra taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol,  MESİAD Başkanı Hasan Engin ve Mesiad üyeleri, MESİAD'ın önceki dönem kurucu başkanları Mustafa Güler ve Ali Doğan, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş ve dernek üyeleri, TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, GİŞKAD (Girişimci İş Kadınları Derneği) Kurucu ve Onursal Başkanı Cavidan Demirağ, GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu ve üyeleri,  bir çok STK  başkan ve üyeleri ile iş dünyasının önemli isimleri ve  Turgut ailesinin yakınları katıldı.  
Mesiad önceki önceki dönem saymanı, Meryad'ın denetleme kurulu üyesi ve Mersin'in tanınmış iş insanı Ferman Turgut'un eşi iş insanı Canan Turgut bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak dün yaşamını yitiren Canan Turgut için Muğdat Camiinde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Akbelen'deki Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Oldukça üzgün olduğu görülen Ferman Turgut daha sonra taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Meclis Başkanı Hamit İzol,  MESİAD Başkanı Hasan Engin ve Mesiad üyeleri, MESİAD'ın önceki dönem kurucu başkanları Mustafa Güler ve Ali Doğan, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş ve dernek üyeleri, TURAB Genel Başkanı Canan Sunay, GİŞKAD (Girişimci İş Kadınları Derneği) Kurucu ve Onursal Başkanı Cavidan Demirağ, GİŞKAD Başkanı Ayferi Tuğcu ve üyeleri,  bir çok STK  başkan ve üyeleri ile iş dünyasının önemli isimleri ve  Turgut ailesinin yakınları katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.