CHP’den Başkan Tarhan’a ziyaret

25.10.2018 - 18:53, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

CHP’den Başkan Tarhan’a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek, yeni Hizmet Binasını gezdi. Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu ziyarette, konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Yeni Belediye Binasının, Mezitli’nin aydınlık yüzünün yansıması olduğunu söyledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından hizmete sokulan Yeni Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Aralarında Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin da bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü, Yeni Hizmet Binasını gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Tarhan, konuklara binanın inşa ve kullanım süreciyle ilgili bilgiler verdi. MEZİTLİ'NİN AYDINLIK YÜZÜNÜ ORTAYA KOYUYOR Mimari yapısı ile ilgi gören binanın Mersin’e ve Mezitli’ye yakıştığını ifade eden CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Mersinimize, Mezitlimize yakışan bir bina olmuş. CHP Belediye yönetim anlayışına yakışan bir bina, şeffaf bir bina, aydınlık bir bina olmuş. Mezitli'nin aydınlık yüzünü ortaya koyuyor. Bu şekilde de tanımlayabiliriz. Burada çok önemli hizmetler sürdürecektir. Bu hizmetinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” dedi. HALKIMIZIN DAHA İYİ HİZMET ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Mezitli’ye yakışan bir hizmet binası kazandırmak için titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tarhan ise “Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mezitli’ye yakışan, hak ettikleri hizmeti alabilecekleri rahat edebilecekleri bir hizmet binasını hayata geçirdik. Binayı inşa ederken hem gelen Mezitlililerin rahat hizmet almasını, çalışan personelimizin de huzur içerisinde görevlerini yapacakları her türlü ayrıntıyı düşündük. İl Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek, yeni Hizmet Binasını gezdi. Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin de bulunduğu ziyarette, konuşan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Yeni Belediye Binasının, Mezitli’nin aydınlık yüzünün yansıması olduğunu söyledi.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan tarafından hizmete sokulan Yeni Hizmet Binası ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Aralarında Kadın ve Gençlik Kolları üyelerinin da bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Örgütü, Yeni Hizmet Binasını gezerek incelemelerde bulundu. Başkan Tarhan, konuklara binanın inşa ve kullanım süreciyle ilgili bilgiler verdi.

MEZİTLİ'NİN AYDINLIK YÜZÜNÜ ORTAYA KOYUYOR

Mimari yapısı ile ilgi gören binanın Mersin’e ve Mezitli’ye yakıştığını ifade eden CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Mersinimize, Mezitlimize yakışan bir bina olmuş. CHP Belediye yönetim anlayışına yakışan bir bina, şeffaf bir bina, aydınlık bir bina olmuş. Mezitli'nin aydınlık yüzünü ortaya koyuyor. Bu şekilde de tanımlayabiliriz. Burada çok önemli hizmetler sürdürecektir. Bu hizmetinden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ediyor, tebrik ediyorum” dedi.

HALKIMIZIN DAHA İYİ HİZMET ALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Mezitli’ye yakışan bir hizmet binası kazandırmak için titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Tarhan ise “Halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Mezitli’ye yakışan, hak ettikleri hizmeti alabilecekleri rahat edebilecekleri bir hizmet binasını hayata geçirdik. Binayı inşa ederken hem gelen Mezitlililerin rahat hizmet almasını, çalışan personelimizin de huzur içerisinde görevlerini yapacakları her türlü ayrıntıyı düşündük. İl Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.