Chp, Yenişehir’e Çıkarma Yaptı

19.03.2019 - 19:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Chp, Yenişehir’e Çıkarma Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi Yenişehir’e çıkarma yaptı. Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağababa, Fethi Açıkel, Yıldırım Kaya ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, partilerinin Yenişehir adayı Abdullah Özyiğit’in seçim kampanyasına destek vermek amacıyla ilçeye geldiler.

Güne, Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı kutlamaları kapsamında şehitlikte düzenlenen törene katılarak başlayan CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, törenin ardından partisinin genel başkan Yardımcıları Veli Ağababa ve Fethi Açıkel ile birlikte Malatyalılarla bir araya geldi. Abdullah Özyiğit, daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile birlikte Pirireis Mahallesi’nde faaliyet yürüten esnafı ziyaret etti. Esnaftan yoğun ilgi gören Özyiğit, ‘Yeni Yenişehir’ ilkelerini anlattı. Dayanışma ilkesi içerisinde esnafı ilgilendiren bir projelerinin olduğunu söyleyen Özyiğit, sosyal yardıma ihtiyacı olan aileler için bir kent kart geliştirdiklerini bu kartın sadece Yenişehir’de hizmet veren esnafta geçerli olacağının altını çizdi.  Bu sayede Yenişehir’de dayanışma kültürü ve hemşehrilik bilincinin oturacağına inandıklarını da anlatan Özyiğit,  “Sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelerde, kadınlara bir para kartı vereceğiz. Bu karta bir bakiye yüklenmiş olacak. Bu kart sadece Yenişehir esnafında geçerli olacak. Büyük zincir marketlerde geçerli olmayacak. Sadece Yenişehir’deki küçük esnafımızda geçerli olacak.  Kadınlar gidip alışverişini yapacak, kartı makineden geçirecek, anlaşmalı olduğumuz banka parayı hemen o esnafın hesabına aktaracak. Böylece zor durumda olan esnafımız da kazanmış olacak. Paramız Yenişehir sınırları içinde kalacak. Onun için biz bu uygulamaya Yenişehir para birimi diyoruz. Belediye başkanlığı görevini devraldığımda bu projeyi hemen hayata geçireceğiz” dedi. CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit akşam saat 21.00 sularında ise partisinin Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile birlikte Kushimoto Sokağı’ndaki esnafı ziyaret etti.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi Yenişehir’e çıkarma yaptı. Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağababa, Fethi Açıkel, Yıldırım Kaya ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, partilerinin Yenişehir adayı Abdullah Özyiğit’in seçim kampanyasına destek vermek amacıyla ilçeye geldiler.

Güne, Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yılı kutlamaları kapsamında şehitlikte düzenlenen törene katılarak başlayan CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit, törenin ardından partisinin genel başkan Yardımcıları Veli Ağababa ve Fethi Açıkel ile birlikte Malatyalılarla bir araya geldi.

Abdullah Özyiğit, daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya ile birlikte Pirireis Mahallesi’nde faaliyet yürüten esnafı ziyaret etti.

Esnaftan yoğun ilgi gören Özyiğit, ‘Yeni Yenişehir’ ilkelerini anlattı. Dayanışma ilkesi içerisinde esnafı ilgilendiren bir projelerinin olduğunu söyleyen Özyiğit, sosyal yardıma ihtiyacı olan aileler için bir kent kart geliştirdiklerini bu kartın sadece Yenişehir’de hizmet veren esnafta geçerli olacağının altını çizdi.  Bu sayede Yenişehir’de dayanışma kültürü ve hemşehrilik bilincinin oturacağına inandıklarını da anlatan Özyiğit,  “Sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelerde, kadınlara bir para kartı vereceğiz. Bu karta bir bakiye yüklenmiş olacak. Bu kart sadece Yenişehir esnafında geçerli olacak. Büyük zincir marketlerde geçerli olmayacak. Sadece Yenişehir’deki küçük esnafımızda geçerli olacak.  Kadınlar gidip alışverişini yapacak, kartı makineden geçirecek, anlaşmalı olduğumuz banka parayı hemen o esnafın hesabına aktaracak. Böylece zor durumda olan esnafımız da kazanmış olacak. Paramız Yenişehir sınırları içinde kalacak. Onun için biz bu uygulamaya Yenişehir para birimi diyoruz. Belediye başkanlığı görevini devraldığımda bu projeyi hemen hayata geçireceğiz” dedi.

CHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Abdullah Özyiğit akşam saat 21.00 sularında ise partisinin Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ile birlikte Kushimoto Sokağı’ndaki esnafı ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.