Çugider Yeni Dönem Başkanı Süleyman Aktaş oldu

19.10.2018 - 21:27, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Çugider Yeni Dönem Başkanı Süleyman Aktaş oldu

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği'nin(ÇUGİDER) hafta içinde yapılan genel kurulunda Eski Dönem başkanı İş Adamı Mazlum Balkan’dan görevi devralan genç iş Adamı Süleyman Aktaş yeni yönetim kurulu ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çugider Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Arbel A.Ş Yönetim Kurulu başkan vekili Hasan Arslan, Yüksek istişare üyeleri, Zahir Irmak, Bedirhan Orak ve Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte, yemekli toplantıda buluşturlar. Süleyman AKTAŞ, Federasyona bağlı, güçlü derneğin başkanlığına seçilmem benim için büyük bir onur diyerek; şahsına, yaptığı çalışmaya ve duyulan güvene teşekkür etti. Aktaş," Başkanlığım boyunca, benden önceki başkanımız Mazlum BALKAN tarafından başlatılan sosyal projelerini devam ettirecek ve hep birlikte vizyonumuza uygun konulara odaklanacağımızı temin ederim." Dedi Önceki Dönem başkanı Mazlum Balkan'a katkılarından ötürü Yüksek İstişare Kurulu başkanı Hasan Arslan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Arbel A.Ş Yönetim Kurulu başkan vekili İş Adamı Hasan Arslan bir konuşma yaptı konuşmasında şunları kaydetti: "Çugider ailesi olarak Ülkemizde Ekonomik yaptırama yönelik dış güçlere karşı hep birlikte yan yan durarak bu zor günleri aşacağız üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz, iş insanlarının ortak sorunlarına çözüm odaklı çalışmalarla üstesinden geleceğiz" dedi.
Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği'nin(ÇUGİDER) hafta içinde yapılan genel kurulunda Eski Dönem başkanı İş Adamı Mazlum Balkan’dan görevi devralan genç iş Adamı Süleyman Aktaş yeni yönetim kurulu ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

Çugider Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Arbel A.Ş Yönetim Kurulu başkan vekili Hasan Arslan, Yüksek istişare üyeleri, Zahir Irmak, Bedirhan Orak ve Yürütme Kurulu üyeleri ile birlikte, yemekli toplantıda buluşturlar.
Süleyman AKTAŞ, Federasyona bağlı, güçlü derneğin başkanlığına seçilmem benim için büyük bir onur diyerek; şahsına, yaptığı çalışmaya ve duyulan güvene teşekkür etti. Aktaş," Başkanlığım boyunca, benden önceki başkanımız Mazlum BALKAN tarafından başlatılan sosyal projelerini devam ettirecek ve hep birlikte vizyonumuza uygun konulara odaklanacağımızı temin ederim." Dedi


Önceki Dönem başkanı Mazlum Balkan'a katkılarından ötürü Yüksek İstişare Kurulu başkanı Hasan Arslan tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Arbel A.Ş Yönetim Kurulu başkan vekili İş Adamı Hasan Arslan bir konuşma yaptı konuşmasında şunları kaydetti: "Çugider ailesi olarak Ülkemizde Ekonomik yaptırama yönelik dış güçlere karşı hep birlikte yan yan durarak bu zor günleri aşacağız üzerimize düşen vazifeleri yerine getireceğiz, iş insanlarının ortak sorunlarına çözüm odaklı çalışmalarla üstesinden geleceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.