Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazası olan İstikbal- Mondi Home açıldı.

Ekonomi 17.06.2020 - 10:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazası olan İstikbal- Mondi Home açıldı.

Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazası olan İstikbal- Mondi Home Mersinlilerin ve bölge halkının hizmetine açıldı.

Tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Mersin'de İSTİKBAL ve MONDİ mağazası mobilya sektöründe Mersin'e ve bölgeye heyecan getirdi. "Aile şirketi olarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz" 32 yıldır mobilya sektöründe 4 Mağaza, İpek, Dimax Modans ve Viamo markalarının yanında bünyesine İstikbal- Mondi'yi katarak,  hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı ve MERYAD Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek, " Bu pandemi döneminde dahi aile şirketi olarak yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazasını İSTİKBAL ve MONDİ Markalarının da güç birliğinde yeni bir heyecan ile başlamış bulunuyoruz. Mersin ve tüm bu bölgenin ihtiyacını ve beklentilerini her noktada ürünlerimizle ve tüketici odaklı yaklaşımımızla en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Bu yatırımın Mersin'e ve Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi Evlerinde farklılık yaratmak isteyenler için şıklığı, konfor ve kalite ile birleştiren İSTİKBAL ve MONDİ  mağazası 6 katlı ve toplam 8000 metre karelik alanı ile oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, halıya, bahçe mobilyalarından aksesuarlara kadar birbirinden özel koleksiyonlar sunulmakta. İSTİKBAL ve MONDİ  mağazası Mezitli'de İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında hizmet vermekte.
Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazası olan İstikbal- Mondi Home Mersinlilerin ve bölge halkının hizmetine açıldı.

Tasarım farklılıkları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Mersin'de İSTİKBAL ve MONDİ mağazası mobilya sektöründe Mersin'e ve bölgeye heyecan getirdi.

"Aile şirketi olarak yatırımlarımızı sürdürüyoruz"

32 yıldır mobilya sektöründe 4 Mağaza, İpek, Dimax Modans ve Viamo markalarının yanında bünyesine İstikbal- Mondi'yi katarak,  hizmet vermeye devam ettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı ve MERYAD Başkan Vekili Hasan Hüseyin İpek, " Bu pandemi döneminde dahi aile şirketi olarak yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çukurova Bölgesi nin en büyük mobilya mağazasını İSTİKBAL ve MONDİ Markalarının da güç birliğinde yeni bir heyecan ile başlamış bulunuyoruz. Mersin ve tüm bu bölgenin ihtiyacını ve beklentilerini her noktada ürünlerimizle ve tüketici odaklı yaklaşımımızla en iyi şekilde karşılamayı amaçlıyoruz. Bu yatırımın Mersin'e ve Bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi

Evlerinde farklılık yaratmak isteyenler için şıklığı, konfor ve kalite ile birleştiren İSTİKBAL ve MONDİ  mağazası 6 katlı ve toplam 8000 metre karelik alanı ile oturma gruplarından yatak odasına, yemek odasından panel mobilyaya, çocuk ve genç odalarından ev tekstiline, halıya, bahçe mobilyalarından aksesuarlara kadar birbirinden özel koleksiyonlar sunulmakta.

İSTİKBAL ve MONDİ  mağazası Mezitli'de İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında hizmet vermekte.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.