Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Sona Erdi

30.10.2019 - 16:42, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası Sona Erdi

Yenişehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. 106 sporcunun yarıştığı turnuvaya, belediyenin baştan sona yenilenen tenis tesisleri ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ulusal turnuvalara ev sahipliği yapabilecek bir tesisi Mersin’e kazandırdıklarını söyledi.

Yenişehir Belediyesi ile Güney Ecza Kooperatifi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası, 6 kategoride oynanan final maçlarıyla sona erdi. Yenişehir Belediyesi’nin tamamen yenilediği ve ulusal tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek standarda ulaştığı tenis tesisinde yapılan turnuvada 106 sporcu mücadele etti.   Turnuvanın kapanış maçların izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet adını taşıyan turnuvanın özel ve anlamlı bir turnuva olduğuna dikkat çekti ve düzenleyicilere, katılımcı sporculara teşekkür etti. Turnuva boyunca planlanan tüm maçların belediyeye ait tesiste oynandığını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Tesisimiz yenilendi ve tüm maçlara ev sahipliği yaptı. Birkaç eksik giderildikten sonra bu tesis ulusal hatta uluslar arası tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek. O turnuvalarda, bu tesiste yetişmiş sporcularımızın yer almasını dileriz. Kendi sporcularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Onun için tenisin de aralarında olduğu birçok dalda spor eğitimlerimiz devam ediyor” dedi.   Başkan Abdullah Özyiğit’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu ve Güney Ecza Kooperatifi Başkanı Tarkan Bir sundu. Toplam 106 sporcunun katıldığı Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler şöyle: Erkek master birinci Oğuzhan Aksoy, ikinci Zeki Doğan. Erkek A birinci Özer Türk, ikinci Metin Kamiloğlu. Erkek B birinci Yüksel Başaran, ikinci İdris Balkan.  Kadın Master birinci Özlem Ateş, ikinci Necla Bayıroğlu.  Kadın A birinci Hamide Özkan, ikinci Büşra Erol. Kadın B birinci Fatma Ceylan, ikinci Deniz Akış.
Yenişehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez düzenlediği Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. 106 sporcunun yarıştığı turnuvaya, belediyenin baştan sona yenilenen tenis tesisleri ev sahipliği yaptı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, ulusal turnuvalara ev sahipliği yapabilecek bir tesisi Mersin’e kazandırdıklarını söyledi.

Yenişehir Belediyesi ile Güney Ecza Kooperatifi’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası, 6 kategoride oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Yenişehir Belediyesi’nin tamamen yenilediği ve ulusal tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek standarda ulaştığı tenis tesisinde yapılan turnuvada 106 sporcu mücadele etti.

 

Turnuvanın kapanış maçların izleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Cumhuriyet adını taşıyan turnuvanın özel ve anlamlı bir turnuva olduğuna dikkat çekti ve düzenleyicilere, katılımcı sporculara teşekkür etti.

Turnuva boyunca planlanan tüm maçların belediyeye ait tesiste oynandığını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Tesisimiz yenilendi ve tüm maçlara ev sahipliği yaptı. Birkaç eksik giderildikten sonra bu tesis ulusal hatta uluslar arası tenis turnuvalarına ev sahipliği yapabilecek. O turnuvalarda, bu tesiste yetişmiş sporcularımızın yer almasını dileriz. Kendi sporcularımızı kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Onun için tenisin de aralarında olduğu birçok dalda spor eğitimlerimiz devam ediyor” dedi.

 

Başkan Abdullah Özyiğit’in konuşmasının ardından ödül törenine geçildi. Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Sakuçoğlu ve Güney Ecza Kooperatifi Başkanı Tarkan Bir sundu.

Toplam 106 sporcunun katıldığı Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası’nda dereceye girenler şöyle:

Erkek master birinci Oğuzhan Aksoy, ikinci Zeki Doğan.

Erkek A birinci Özer Türk, ikinci Metin Kamiloğlu.

Erkek B birinci Yüksel Başaran, ikinci İdris Balkan.

 Kadın Master birinci Özlem Ateş, ikinci Necla Bayıroğlu.

 Kadın A birinci Hamide Özkan, ikinci Büşra Erol.

Kadın B birinci Fatma Ceylan, ikinci Deniz Akış.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.