Davut Güngör, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Güncel 19.10.2022 - 12:00, Güncelleme: 19.10.2022 - 13:29
 

Davut Güngör, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı aday adayı Davut Güngör, yayınladığı mesajla 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı  Davut Güngör, mesajında; Muhtarların devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileri olduığunu belirterek," Bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören Muhtarlarımız, özverili çalışmaları dolayısıyla hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlayan muhtarlık teşkilatı, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir. Muhtarlarımız bu zorlu görevi yerine getirerek kutsal bir iş yapmış olmaktadırlar. Kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen, görev yaptıkları mahalle sakinleri için gecesini gündüzüne katan fedakar muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum."dedi                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı aday adayı Davut Güngör, yayınladığı mesajla 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili A.Adayı  Davut Güngör, mesajında; Muhtarların devletimizin her noktadaki kurumsal temsilcileri olduığunu belirterek," Bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi gören Muhtarlarımız, özverili çalışmaları dolayısıyla hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlayan muhtarlık teşkilatı, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir. Muhtarlarımız bu zorlu görevi yerine getirerek kutsal bir iş yapmış olmaktadırlar.

Kamu hizmetlerinin halkımıza doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen, görev yaptıkları mahalle sakinleri için gecesini gündüzüne katan fedakar muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum."dedi

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.