Davut Güngör aday adaylığı müracaatını yaptı

Siyaset 10.11.2018 - 19:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Davut Güngör aday adaylığı müracaatını yaptı

Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Davut Güngör, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Akdeniz ilçe teşkilatında gerçekleşen müracaatta konuşan Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Davut Güngör, " Esnafın kalkınmasından tutun da, kentin mevcut potansiyellerin verimli kullanımına, yaşam standartının yükseltilmesine kadar her şeyi halkla birlikte gerçekleştirmek, üretken bir Akdeniz, yaşam koşulları iyileştirilmiş huzurlu ve mutlu bir Akdeniz yaratmak için aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Akdeniz'i Mersin'in ve Türkiye'nin yükselen değeri haline getireceğiz. Dün olduğu gibi bugün de halkımızın hep yanındayız. yarınlarda da yanlarında olacak ve birlikte ak Belediyeciliğin o güzel hizmetlerini ve kalkınmasını gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile 31 mart seçimlerinin Mersinimiz, Ülkemiz, Milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi  
Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Davut Güngör, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Akdeniz ilçe teşkilatında gerçekleşen müracaatta konuşan Akdeniz Belediye Başkan Aday Adayı Davut Güngör, " Esnafın kalkınmasından tutun da, kentin mevcut potansiyellerin verimli kullanımına, yaşam standartının yükseltilmesine kadar her şeyi halkla birlikte gerçekleştirmek, üretken bir Akdeniz, yaşam koşulları iyileştirilmiş huzurlu ve mutlu bir Akdeniz yaratmak için aday adaylığımızı gerçekleştirdik. Akdeniz'i Mersin'in ve Türkiye'nin yükselen değeri haline getireceğiz. Dün olduğu gibi bugün de halkımızın hep yanındayız. yarınlarda da yanlarında olacak ve birlikte ak Belediyeciliğin o güzel hizmetlerini ve kalkınmasını gerçekleştireceğiz.

Bu vesile ile 31 mart seçimlerinin Mersinimiz, Ülkemiz, Milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum."dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.