Derya Grup desteğiyle 'Ahmet Yeşil Resim Günleri' Gerçekleştirilecek

Kültür-Sanat 21.12.2019 - 11:46, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Derya Grup desteğiyle 'Ahmet Yeşil Resim Günleri' Gerçekleştirilecek

“DERYA GRUP” Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve “Derya Otomativ” Satış Sorumlusu Ender Önal, ünlü ressam Ahmet Yeşil’i atölyesinde ziyaret etti.

Mersin'de kültür/sanat çalışmalarının kıymetli destekçisi, Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Faik Burakgazi’nin de katıldığı ziyarette, 18-21 Mart 2020 tarihinde, Derya Grup desteğiyle  Mersin’de yapılacak “ AHMET YEŞİL RESİM GÜNLERİ” konuşuldu. Sanatçının son dönem çalışmalarını inceleyen bir kitap yayını dışında sergiler, panel ve öğrencilere dönük “Açık Havada Resim Yarışması”nın yapılacağı etkinlikler, son  yıllarda Mersin’de sergi açma fırsatı bulamayan Yeşil’le hemşerilerinin buluşmasını sağlayacak. “Derya Grup”un “Mersin’de sanat” için attığı bu anlamlı ve kıymetli adım, bir resim kenti olan Mersin’de kurumsal bir gelenek oluşturacak.
“DERYA GRUP” Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve “Derya Otomativ” Satış Sorumlusu Ender Önal, ünlü ressam Ahmet Yeşil’i atölyesinde ziyaret etti.

Mersin'de kültür/sanat çalışmalarının kıymetli destekçisi, Büyükşehir Kent Konseyi Başkanı Faik Burakgazi’nin de katıldığı ziyarette, 18-21 Mart 2020 tarihinde, Derya Grup desteğiyle  Mersin’de yapılacak “ AHMET YEŞİL RESİM GÜNLERİ” konuşuldu.

Sanatçının son dönem çalışmalarını inceleyen bir kitap yayını dışında sergiler, panel ve öğrencilere dönük “Açık Havada Resim Yarışması”nın yapılacağı etkinlikler, son  yıllarda Mersin’de sergi açma fırsatı bulamayan Yeşil’le hemşerilerinin buluşmasını sağlayacak.

“Derya Grup”un “Mersin’de sanat” için attığı bu anlamlı ve kıymetli adım, bir resim kenti olan Mersin’de kurumsal bir gelenek oluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.