DP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.

Siyaset 10.03.2019 - 14:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

DP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.Gittiği her yerde Mustafa Akgül'e vatandaşın yoğun ilgisi gözlerden kaçmıyor.

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Akgül, Akdeniz'de halkın beklentisi oldu. Akgül, ilk olarak Adanalıoğlu'nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti. Seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri halkla paylaştı. Akgül daha sonra Burhan Felek caddesindeki esnaflara ziyaret ederek hayırlı işler diledi.Aynı şekilde Cumartesi pazarını da ziyaret eden Akgül, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.Akgül, buralarda yaptığı açıklamalarda Akdenizin sorunlarını çok iyi bildiğini, deneyimli belediyeciliklerini Akdenizi ileriye taşıyacak projeleri ile bütünleştirerek Akdeniz halkının refah seviyesini daha yukarılara taşıyacaklarını ifade etti ve 31 mart seçimlerinde vatandaş ile esnafların desteğini istedi.
Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.Gittiği her yerde Mustafa Akgül'e vatandaşın yoğun ilgisi gözlerden kaçmıyor.

Demokrat Parti Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgül, Akdenizin tüm mahallelerini karış karış geziyor.Gittiği her yerde vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Akgül, Akdeniz'de halkın beklentisi oldu. Akgül, ilk olarak Adanalıoğlu'nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti. Seçilmesi halinde gerçekleştireceği projeleri halkla paylaştı.

Akgül daha sonra Burhan Felek caddesindeki esnaflara ziyaret ederek hayırlı işler diledi.Aynı şekilde Cumartesi pazarını da ziyaret eden Akgül, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.Akgül, buralarda yaptığı açıklamalarda Akdenizin sorunlarını çok iyi bildiğini, deneyimli belediyeciliklerini Akdenizi ileriye taşıyacak projeleri ile bütünleştirerek Akdeniz halkının refah seviyesini daha yukarılara taşıyacaklarını ifade etti ve 31 mart seçimlerinde vatandaş ile esnafların desteğini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.